ZATERDAG, ZONDAG, WEEKEND & CAMPING EARLY BIRD TICKETS ZIJN VANAF 28 JANUARI 2020, 12 UUR VERKRIJGBAAR!

Tickets

 • Early Bird tickets

  Early Bird Camping + Weekend, Weekend en Camping packages zijn vanaf dinsdag 28 januari om 12:00 beschikbaar in onze online ticketshop!

  Early Bird Camping + Weekend Ticket
  Dit ticket geeft toegang tot onze camping van vrijdag 28 augustus, tot maandag 31 augustus en tot het festival op vrijdag, zaterdag en zondag.

  Early Bird Weekend Tickets
  Dit ticket geeft toegang tot het festival op zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus.

  Early Bird Zaterdag Tickets
  Dit ticket geeft toegang tot het festival op zaterdag 29 augustus.

  Early Bird Zondag Tickets
  Dit ticket geeft toegang tot het festival op zondag 30 augustus.

  Early Bird Camping Packages
  Voor de volledige selectie van onze Camping pakketten kan je een kijkje nemen op onze camping pagina!

 • Soorten en prijzen

  Early Bird Camping + Weekend, Weekend en Camping packages zijn vanaf dinsdag 28 januari om 12:00 beschikbaar in onze online ticketshop!

  Early Bird Camping + Weekend Ticket
  Dit ticket geeft toegang tot onze camping van vrijdag 28 augustus, tot maandag 31 augustus en tot het festival op vrijdag, zaterdag en zondag.

  Early Bird Weekend Tickets
  Dit ticket geeft toegang tot het festival op zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus.

  Early Bird Zaterdag Tickets
  Dit ticket geeft toegang tot het festival op zaterdag 29 augustus.

  Early Bird Zondag Tickets
  Dit ticket geeft toegang tot het festival op zondag 30 augustus.

  Early Bird Camping pakketten
  Voor de volledige selectie van onze Camping pakketten kan je een kijkje nemen op onze camping pagina!

 • Ticketshop

  Officiële tickets voor Mysteryland 2020 zijn vanaf dinsdag 28 januari verkrijgbaar in onze officiële online ticketshop

 • Je tickets personaliseren

  Mysteryland tickets moeten dit jaar gepersonaliseerd worden om toegang te krijgen tot het festival. Het is mogelijk om je ticket te personaliseren vanaf het moment dat je hierover een email hebt ontvangen van Paylogic. Alle informatie omtrent personalisatie kan je vinden op onze personalisatie FAQ pagina.

  Houdt er rekening mee dat:

  · Elke bezoeker van Mysteryland zijn of haar ticket moet personaliseren.
  · Je de namen op de tickets gelijk goed invult, Paylogic rekent namelijk een fee om deze aan te passen.
  · Elk ticket individueel gepersonaliseerd moet worden.
  · De tickets worden via email verstuurd naar de persoon die de tickets heeft gekocht NADAT alle tickets gepersonaliseerd zijn;
  · Aanvullende producten zoals parkeerkaarten, pendelbus tickets en e-lockers kunnen worden aangeschaft nadat de festivaltickets zijn gepersonaliseerd – deze tickets vereisen geen personalisatie.
  · Alleen de persoon die de tickets gekocht heeft kan het personalisatie proces initiëren.
  · Als je ook tickets hebt gekocht voor andere personen, dien je deze personen uit te nodigen om individueel hun tickets te laten personaliseren.
  · In het geval dat iemand anders jouw tickets heeft gekocht voor jou, dien je deze persoon te vragen om een uitnodiging (via link) naar jou te sturen zodat jij jouw ticket kunt personaliseren.
  Je ontvangt je tickets in een email van Paylogic zodra de personalisatie periode van start gaat.

  HOE MOET JE JE TICKETS PERSONALISEREN?

  Instructies voor de persoon die de tickets gekocht heeft:

  Stap 1: Open de email met de bevestiging van je bestelling. Deze mail heb je ontvangen van Paylogic nadat je jouw tickets voor Mysteryland 2020 hebt aangeschaft

  Klik op de link “PERSONALIZE NOW” in deze mail. Deze link brengt je naar de personalisatiepagina van Mysteryland.

  Stap 2: Begin met het personaliseren van jouw ticket

  Klik op de knop van de personalisatiepagina om te beginnen met het personaliseren van jouw Mysteryland ticket.

  Stap 3: Maak een Mysteryland account aan.

  Stap 4: Personaliseer en claim jouw ticket.

  In je persoonlijke Mysteryland account vind je een overzicht van alle tickets die je hebt aangeschaft. Het eerste wat je moet doen is ÉÉN ticket personaliseren voor jezelf.

  Stap 5: Nodig je vrienden uit (alleen mogelijk als je meer dan één ticket gekocht hebt).

  Nadat je jouw ticket hebt geclaimd, keer terug naar het bestelling overzicht door te klikken op “terug naar bestelling”. Als je meer dan één ticket hebt gekocht, nodig a.u.b. je vrienden uit voor het personalisatieproces door de klikken op “uitnodigen”. Selecteer ‘kopieer link’ om de personalisatie link, die je naar je vrienden kunt sturen, te kopiëren. Het is belangrijk dat je deze link niet stuurt naar mensen die geen deel uitmaken van de bestelling, aangezien deze link toegang biedt tot de tickets. Onthoud: AL je vrienden dienen zijn of haar tickets individueel te personaliseren. Zij moeten ook een Mysteryland account aanmaken om hun tickets te personaliseren.

  Stap 6: Ontvang je Mysteryland tickets.

  Als ALLE tickets eenmaal individueel zijn gepersonaliseerd door je vrienden, krijg JIJ (als hoofdboeker) alle tickets toegestuurd in je email. Houdt er rekening mee dat deze tickets pas worden verstuurd als ALLE tickets zijn gepersonaliseerd.

  Stap 7: Stuur de tickets naar je vrienden.

  Nadat alle tickets zijn ontvangen kun je deze gepersonaliseerde tickets uitsturen naar je vrienden.
  Bedankt voor je medewerking!

  Instructies voor kaarthouders, die de tickets niet zelf hebben aangeschaft:

  Stap 1: Open de uitnodigingslink om je tickets te personaliseren.

  De persoon die de tickets heeft aangeschaft stuurt jou een link om het personalisatieproces te starten. Klik op deze link.
  Als je deze link niet hebt gekregen, neem contact op met de persoon die de tickets heeft aangeschaft en vraag deze persoon om de instructies zoals hierboven beschreven te volgen.

  Stap 2: Creëer een Mysteryland account.

  Stap 3: Personaliseer je ticket.

  Volg de instructies in de link. Houd er rekening mee dat je je ticket niet zal ontvangen voordat je stap 4 hebt voltooid.

  Stap 4: Ontvang je ticket van de persoon die de tickets heeft gekocht.

  Zodra elk ticket van de totale bestelling individueel gepersonaliseerd is zal de persoon die de tickets heeft gekocht (dus niet jij) alle tickets ontvangen in zijn of haar email. Vraag deze persoon om jouw ticket naar jou op te sturen.

  Als je vragen hebt omtrent het personaliseren van je tickets, kijk dan even op onze Personalisatie FAQ pagina of neem contact op met Paylogic.

  Wij kunnen niet wachten om jou te ontvangen op Mysteryland!

 • Camping Tickets

  Met een Camping Ticket kun je het hele weekend van Mysteryland genieten. Daarbij geeft een Camping Ticket je ook nog toegang tot onze magische camping vanaf vrijdag 11u tot en met maandag 12u, inclusief pre- & after parties!

  De toegang tot het festival op vrijdag (exclusief voor campingbezoekers), zaterdag en zondag is inbegrepen in alle Camping Tickets.

   

 • Camping Packages

  Onze Camping Packages bieden de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten tenten die wij alvast voor jou opzetten. Het enige wat jij hoeft te doen is je bagage uitpakken en je kunt feesten!

  Camping Packages voor Mysteryland 2020 zijn vanaf dinsdag 28 januari beschikbaar in onze online ticketshop

 • HOE WERKT EEN WEEKEND TICKET?

  Een weekend ticket kan niet worden opgedeeld in een zaterdag en zondag ticket. Dit betekent dat de persoon die het ticket op zaterdag gebruikt, dezelfde persoon moet zijn die het ticket op zondag gebruikt. Het ticket wordt op beide dagen gescand, en alleen geldig in combinatie met een bandje!

  Je kan je weekend ticket verkopen, maar alleen als 1 ticket, niet als 2 losse tickets.

Festival Info

 • Wie zijn wij

  Wij zijn een bonte verzameling van feestbeesten, artiesten, dj’s en creatieve geesten. Samen zijn we Mysteryland: het grootste elektronische muziekfestival in Nederland. Elk jaar komen we op het Floriade-terrein, vlakbij Amsterdam samen om onze vriendschap en liefde voor muziek te vieren. Tussen de sprankelende vijvers, riviertjes en bosrijke heuvels verwelkomen we meer dan 100.000 vrienden uit meer dan 100 verschillende landen.

  Muzikale diversiteit zit in de kern van ons DNA. Er staan bij ons meer dan 300 artiesten op 17 verschillende podia, die alle genres binnen het spectrum van elektronische muziek vertegenwoordigen: van House, Big Room, Bass, Techno, Deep House, Trance, Trap en Minimal tot Hardstyle, Hardcore, R&B en Hip Hop. Onze podia en decoratie zijn met de hand gemaakt en variëren van dansvloeren in de buitenlucht tot gigantische tenten gevuld met LED-schermen, lasershows en ‘s werelds meest geavanceerde geluidssystemen. Op zaterdag- en zondagavond sluiten we Mysteryland met een knal af tijdens drie memorabele eindshows op onze grootste podia: de Main Stage, Q-dance stage en onze Big Top-tent . Verwacht veel vuurwerk, confetti en kippenvel!

  Naast de dansvloeren leiden verschillende paadjes je via bossen en groene velden naar verborgen ontspanningsruimtes, kunstinstallaties, food courts en onverwachte ontmoetingen met gelijkgestemde reizigers. Beleef spirituele ervaringen in onze Healing Garden op het zuidelijke festivalterrein, waar je allerlei bijzondere ceremonies kan bijwonen: van chi gong tot cacao-ceremonie, van ontspannende massages tot yoga- en meditatiesessies. Op het centrale meer, direct aan de voet van de gigantische piramide, kun je een waterfiets huren om het schilderachtige landschap vanaf het water te absorberen. Vergeet de tijd en laat jezelf meevoeren door de prikkelende en zinderende energie die op Mysteryland overal voelbaar is.

  De meest toegewijde feestbeesten blijven van vrijdag tot maandag bij ons: op de Mysteryland camping! Hier ontsnappen we aan de dagelijkse druk en sociale verwachtingen en beleven we de dagen en nachten precies zoals ze komen. De camping is volledig uitgerust met moderne faciliteiten en je vindt er alles om de inwendige mens te versterken. Er is een creatieve markt waar je je festival outfit kunt pimpen, je haar kunt laten stylen of een tattoo kunt krijgen om de zomer van je leven te vereeuwigen. Voor de vroege vogels is er in de ochtend yoga op het centrale plein en ’s avonds laat is er een stille disco voor degenen die de nacht nooit wil laten eindigen.

  Bij Mysteryland hebben we meer dan 27 jaar ervaring in het organiseren van dance-evenementen. Door de jaren heen hebben we geleerd hoe we de faciliteiten en logistiek kunnen perfectioneren. Daarom staan ​​klantenservice, de gezondheid van onze bezoekers en veiligheid centraal op ons festivalterrein. Als bezoeker hoef je dus nergens meer aan te denken. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten, wij zorgen voor de rest.

  Kom met ons mee en beleef de reis van je leven!

  Mysteryland 2020
  29, 30 & 31 Augustus
  Haarlemmermeer, near Amsterdam

 • Openingstijden

  Camping
  Deuren open: vrijdag 28 augustus, 11u
  Deuren sluiten: maandag 31 augustus, 12u

  Festival
  Vrijdag 28 augustus (exclusief voor camping bezoekers)
  Deuren open: 11u
  Deuren sluiten: 22u
  Einde festival 02u

  Zaterdag 29 augustus
  Deuren open: 11u
  Deuren sluiten: 22u
  Einde festival 23u

  Zondag 30 augustus
  Deuren open: 12u
  Deuren sluiten: 22u
  Einde festival: 23u

  Let op: binnen is binnen! Zodra je binnen bent kun je niet meer naar buiten en weer terug naar binnen.

 • Leeftijd

  Mysteryland is een festival voor volwassenen, dat betekent dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn. We kunnen helaas geen uitzonderingen maken, ook niet als je de dag na Mysteryland jarig bent. Als je tijdens het festival jarig bent, ben je natuurlijk welkom om deze bijzondere dag met ons te komen vieren.

 • Locatie

  De wereld van Mysteryland ligt tussen de prachtige graslanden, bossen en meren van het Floriadeterrein in Haarlemmermeer.

  Ons mysterieuze thuis bevindt zich 25 km zuidwest van Amsterdam en 5 km van Schiphol.

 • ID

  Iedereen wordt bij de ingang om een geldig identificatie bewijs gevraagd. Dit houdt in: een ID kaart, paspoort, of rijbewijs. We accepteren geen kopieën of geboortecertificaten.

 • Line up

  De line up voor Mysteryland 2020 maken wij in Februari 2020 bekend!

 • Plattegrond

  Tijdens het festival worden er gratis plattegronden uitgedeeld. Je kunt ze verkrijgen bij de entrees en de info stands. Op deze plattegrond kan je een timetable van de dag vinden, en ook een gedetailleerde kaart met daarop alle stages, food courts, toiletten, kluisjes, muntenkassa’s, EHBO, en andere belangrijke locaties.

   

 • Gevonden voorwerpen

  Gevonden voorwerpen kan je afgeven bij de infobalie! Hier worden deze verzameld.

  Na het festival worden alle gevonden voorwerpen overgedragen aan iLost: www.iLost.nl, dus we raden je aan om de iLost website te bezoeken om te zien of je voorwerp is gevonden!

 • Tabak

  Zowel op de camping als op het festival worden sigaretten verkocht, de exacte locatie van deze verkooppunten is te vinden op de plattegrond. Je kan hier betalen met zowel cash als een debit card.

  Volgens de Nederlandse wet ben je verplicht om je ID te laten zien, ondanks dat de minimum leeftijd van het festival 18+ is.

  Let op: het is absoluut niet toegestaan om te roken in onze tenten!

 • Oordoppen

  We verkopen oordoppen bij verschillende stands, check de plattegrond voor de exacte locatie van deze verkooppunten. Daarnaast worden deze ook bij onze barren verkocht.

 • Merchandise

  Bij de verschillende Merchandise stands op het festival kan jij jouw outfit pimpen met officiële Mysteryland Merchandise! Je kan hier met cash, debit- en credit card betalen.

 • GRATIS WATERBARREN

  Water is van iedereen, daarom hebben wij zowel op de camping als op het festivalterrein waterbarren staan. Hier kan je met een van onze super handige waterzakken zoveel verfrissend water halen als je wilt, helemaal gratis!

 • Betalingsmogelijkheden

  Op Mysteryland betaal je al je eten en drinken met munten. Deze munten kun je op verschillende punten op het terrein kopen door met cash, debitkaart (Maestro) of creditcard (Visa / Mastercard) te betalen.

 • Eten en Drinken

  Houtoven pizza’s, gegrilde burgers, Indonesische-, Mexicaanse-, Vietnamese-, Duitse- en Nederlandse keuken, snacks, gezonde wraps, crêpes, Engels ontbijt, tosti’s, ijs, cocktails, smoothies, glutenvrij, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, lactose vrij; we hebben het allemaal! Vanuit meer dan 80 foodtrucks en open keukens serveren we verse, eerlijke en duurzame gerechten van over de hele wereld.

  Het is niet toegestaan om je eigen eten mee te brengen naar het festival, maar met zoveel keuze is dat ook helemaal niet nodig.

  Verblijf je op onze camping? Lees dan het “camping” gedeelte voor meer informatie.

 • Dress code

  Wees jezelf! We zijn een open-minded festival en kunnen niet wachten om je outfit te bewonderen.

  Wees aardig en respectvol voor elkaars normen en waarden. We vragen je wel om (aanstootgevende) sportclub gerelateerde kleding en vlaggen thuis te laten.

 • Kluisjes

  Bij alle ingangen zijn kluisjes te vinden waar je je spullen kunt opbergen. De kluisjes zijn groot genoeg om te delen, er passen namelijk 3 jassen in!

   

Camping info

 • Neem Warme Kleding En Dekens mee

  Houd er rekening mee dat het ‘s nachts kan afkoelen, dus zorg ervoor dat je warme kleding, een slaapzak en/of dekens meeneemt. Ben je deze vergeten mee te nemen? Wij verkopen ook dekens en slaapzakken bij onze Camping winkel.

 • Aankomst Met De Taxi

  Als je met een taxi of Uber reist naar de camping, gebruik ‘IJweg, Hoofddorp’ als navigatieadres en volg de borden ‘Camping’ en ‘Taxi / Uber’.

 • Camping Guardians

  Heb je hulp nodig met je luchtbed? Ben je je tandenborstel vergeten of wil je gewoon nieuwe vrienden maken? Ga naar onze Camping Guardians. Zij zijn er om je te helpen met alles wat je nodig hebt. Natuurlijk zijn de stands van de Camping Guardians gemarkeerd op de plattegrond!

 • Recycle Store

  Geef een tweede leven aan jouw kampeeruitrusting! Bij Mysteryland kun je tweedehands tenten kopen, opvouwbare stoelen en andere handige spullen bij de Recycle store.

  Als je jouw uitrusting niet meer mee naar huis wilt nemen aan het einde van het festival, gooi deze dan ook graag af bij de Recycle store zodat deze volgend jaar weer gebruikt kunnen worden!

 • Camping Winkel

  Heb je een tent nodig? Is je luchtbed lek? Ben je een handdoek vergeten? Bij onze Camping winkel vind je alles wat je nodig hebt!

 • Friday Night Dress-Up Night

  Vergeet niet om je gekste feestoutfit mee te nemen. Vrijdag nacht is dress-up night! Het maakt niet uit of je van kleurrijk of kinky houdt, wild, nat, bloemen of veren… Dit is het moment waar je innerlijke Party Animal naar buiten komt!

  Kijk voorafgaand aan het evenement naar de weersvoorpselling en houdt hier rekening mee met het uitkiezen van je outfit. We raden ook altijd aan om een extra setje warme kleding mee te nemen voor in de nacht.

 • Camping voor grote groepen

  Het is mogelijk om voor een vast bedrag per persoon een plek te reserveren voor jouw groep op onze camping.

 • Openingstijden Camping

  Onze camping opent haar deuren vanaf vrijdag 28 augustus om 11 uur en sluit maandag 31 augustus 12 uur.

  Op vrijdag kan je tot 22 uur inchecken. Als je het niet haalt om op vrijdag in te checken, ben je ook meer dan welkom in te checken op zaterdag 29 augustus, vanaf 09 uur tot 18 uur.

  Zaterdag rijdt de shuttlebus naar de camping van 10u30 tot 17u.

 • Aankomst Met Het Openbaar Vervoer

  De makkelijkste manier om bij de camping te komen is met de trein en pendelbus. Op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag zullen er de hele dag pendelbussen rijden van station Hoofddorp naar de camping en terug.

 • Camping Do’s & Don’ts

  CAMPING DO’S
  – Houd waardevolle spullen ten alle tijden bij je.

  – Wees vriendelijk en toon respect naar anderen. We zijn een open-minded festival.

  – Luister naar je buren als hij/zij vraagt om het volume te minderen. Er is genoeg plek om te chillen en te feesten in The Hangout.

  – Houd je plek schoon en ruim vuilnis netjes op. Wanneer je uitcheckt neem je vuilnis mee. Als je kampeerspullen achter wilt laten, kunnen deze terecht bij onze Recycle store.

  – Denk voor jezelf, geef om anderen. Zie je dat iemand onwel is geworden? Help deze dan naar de dichstbijzijnde EHBO. Maak je geen zorgen, we zullen je moeder niet bellen!

  – Als je getuige bent van een onprettige situatie of een onprettige situatie ervaart, meld dit dan bij onze Info stand of beveiliging.

  CAMPING DON’TS
  – In’s & outs zijn niet toegestaan.

  – Slapen in je auto op de parkeerplaats is niet toegestaan.

  – Laat je voetbal- of discriminerende kleding of vlaggen thuis. Vlaggen van je land zijn wel toegestaan.

  – Mysteryland is een no-flight zone, drones zijn dus niet toegestaan op Mysteryland.

 • Graag Thuislaten…

  Voor jullie veiligheid is het niet toegestaan om de volgende voorwerpen mee te nemen naar de camping: schaar, glazen flessen, kaarsen, fakkels, vuurwerk, olielampen, gaslampen of lachgas (stikstofoxide patronen). Ook zijn open vuur, kampvuur en BBQ’s niet toegestaan.

  Als je twijfelt over bepaalde voorwerpen kun je contact opnemen met info@mysteryland.com

 • Camping packages

  Onze Camping Pakketten geven de mogelijkheid om uit verschillende types tenten te kiezen die volledig opgezet en klaar zijn gemaakt speciaal voor jou. Het enige wat jij hoeft te doen is je baggage achterlaten en feesten!

  Camping Pakketten voor Mysteryland 2020 zijn vanaf dinsdag 28 januari beschikbaar in onze online ticketshop

 • Tenten

  Met een Camping ticket is het de bedoeling dat je je eigen tent meeneemt, maar je kunt ook een tent kopen bij de merchandise- of recycle stand op het campingterrein zelf.

 • Geluidssystemen

  We vinden het erg belangrijk om de buren van ons campingterrein tevreden te houden, en daarom is het niet toegestaan om harde geluidsapparatuur mee te nemen. Uiteraard zijn kleine speakers met een maximaal volume van 80 dB(A) op batterijen wel toegestaan.

 • GROTE VOORWERPEN

  Om je Mysteryland camping ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, mag je naast je tent natuurlijk ook klapstoeltjes, kussens, dekens, opblaasvoorwerpen en koelboxen meenemen.

  Let er op dat de toegangspoortjes van de camping 90cm zijn, dus dat je geen karretjes kan meenemen die breder zijn dan dat!

  Je mag ook een kleine opvouwbare paraplu meenemen, mits deze geen scherpe punt heeft. Opvouwbare selfie-sticks, of een stok voor je GoPro zijn ook toegestaan, mits ze niet langer zijn dan 1m.

 • Koken op de camping

  BBQs, gasstelletjes en open vuur zijn niet toegestaan op de camping. Er zijn voldoende foodtrucks op het terrein aanwezig om elke trek te overwinnen!

 • OVERIGE VLOEISTOFFEN

  Je mag één fles deodorant of parfum per persoon meenemen, mits de verpakking niet van glas is gemaakt.

  Licht ontvlambare vloeistoffen zijn niet toegestaan op de camping.

 • Alcohol

  Er zit een limiet aan de hoeveelheid drank die je mee mag nemen.

  In totaal mag je per persoon 4,5L drank meenemen, waarvan maximaal 1L pre-mixed alcohol*. Zo kun je bijvoorbeeld, of 4,5L soft drinks* meenemen, of 3,5L soft drinks en 1L pre-mixed alcohol.

  • Alle drank moet geseald zijn en verpakt in de originele verpakking (niet in glas!)
  • Glazen verpakkingen zijn niet toegestaan!
  • Pre-mixed = Bijvoorbeeld Bacardi Cola, Gin Tonic, in originele en gesealde verpakking
  • Soft drinks = Frisdrank, bier, wijn (onder 15% alcohol)
  • Sterke drank (boven 15% alcohol) is niet toegestaan!

 • Je telefoon opladen

  Er is zijn geen oplaadpunten aanwezig om je mobiel op te laden. Wel zijn er mobiele opladers voor je telefoon te koop naast de lockers, of je kan er natuurlijk zelf eentje meenemen!

 • ROLSTOELTOEGANKELIJKHEID

  Het festival terrein is grotendeels toegankelijk voor rolstoelen, maar onze campingterrein iets minder; dit bestaat namelijk uit een prachtig stuk groen grasland. Hierdoor is de rolstoeltoegankelijkheid zeer beperkt en raden wij het ook af om met een rolstoel naar de camping te komen. Geen zorgen; er zijn meer dan genoeg mooie hotels en bungalows vlak bij het festival terrein voor je eigen feestje!

 • Electriciteit

  Back to the basics; kamperen zoals het hoort. Er is geen elektriciteit beschikbaar naast je tent, daarom vragen we je om je laptops en geluidsinstallaties thuis te laten. Wel zijn er bij de douches stopcontacten geschikt voor stijltangen, föhns en scheerapparaten aanwezig.

 • Kluisjes op de camping

  Er zijn kluisjes beschikbaar op zowel de camping als het festivalterrein. De kluisjes bevinden zich naast de entree van de camping. We adviseren je wel om je waardevolle bezitten thuis te laten of bij je te houden.

 • Douches & Toiletten

  Op de camping zijn spoeltoiletten en warme douches aanwezig. Hier kun je gratis gebruik van maken, 24 uur per dag! Houd er rekening mee dat er ‘s ochtends rij kan zijn en wachttijden dus langer kunnen zijn.

  Er zijn op het kampeerterrein 2 badhuizen: 1 hiervan is te vinden op de Main road en de andere op het Noordelijke gedeelte van de camping (kijk op de plattegrond voor de precieze locaties).

 • Eten

  Naast onze uitgebreide foodcourt, is er een counter op de camping aanwezig welk 24/7 open is. Hier kan je vanalles kopen; er is een breed assortiment aan eten, drinken, sigaretten en cosmetische producten beschikbaar.

  Het is natuurlijk ook toegestaan om zelf eten mee te nemen, let er wel op dat barbecues, open vuur, gas cilinders, kleine koelkastjes en mobiele taps niet zijn toegestaan.

 • Ins & Outs

  Als camping bezoeker mag je het camping terrein niet verlaten en later terugkeren.

   

vervoer

 • Trein

  Een makkelijke manier om het festival te bereieken is met de trein naar station Hoofddorp. Vanaf hier kun je met de pendelbus naar het festival terrein en de camping. Meer informatie hierover vind je onder het kopje “Pendelbus – Hoofddorp Station”.

  Plan je reis van tevoren via ns.nl, of gebruik de NS app.

 • PENDELBUS – HOOFDDORP STATION

  Op zaterdag en zondag rijdt er een non-stop shuttle bus service tussen station Hoofddorp en het festivalterrein.

  Voor beide festival dagen is een apart pendelbus ticket nodig, de tickets hiervoor zijn te koop in onze online ticketshop zodra de online kaartverkoop is gestart.

  De bussen naar het festival beginnen een half uur voor opening te rijden.
  Zaterdag – 10u30
  Zondag – 11u30

  De laatste bussen vertrekken zodra de laatste bezoeker het festival terrein heeft verlaten.

 • AUTO & PARKEREN

  Er is genoeg parkeerruimte in de buurt van het festivalterrein. Gebruik Stelling, Vijfhuizen als bestemming en volg de borden “Parking”. Let er goed op bij welke parkeerplaats je staat, deze borden moet je volgen als je weer naar huis gaat.

  Wij raden echter niet aan om naar Mysteryland te komen met de auto, vertrektijden na het festival kunnen tot wel 2 uur oplopen!

 • FIETS (OF SCOOTER)

  Woon of verblijf je in de buurt? Dan is fietsen de beste en snelste optie. Volg de aangegeven fietsroute naar het festival (gebruik hiervoor Stelling, Vijfhuizen als je bestemming) en parkeer je fiets bij de daarvoor bestemde fietsenstallingen. Fietsen welke buiten de stallingen worden neergezet in het Haarlemmermeerse Bos worden verwijderd!

  Als je met de scooter komt, volg dan dezelfde instructies als de fietsers.

 • Uber & Taxi

  We raden het af om naar Mysteryland te komen met de taxi. Omdat er een beperkt aantal taxi’s beschikbaar is, kan het lastig zijn om er eentje te krijgen, en hanteren ze vaak onvoorspelbare prijzen.

  Als je per Uber of taxi komt, gebruik “Stelling, Vijfhuizen, The Netherlands” als bestemming en zorg ervoor dat je bestuurder de borden volgt naar het festival.

  UBER
  Het Uber ophaalpunt is vlakbij Ingang Noord, op een andere locatie dan het ophaalpunt van de taxi’s. Vraag je chauffeur om de Uber borden te volgen als je richting het festivalterrein rijdt.

  Als je vertrekt, verlaat het festivalterrein weer via Uitgang Noord en volg de Uber borden om bij het officiele Uber ophaalpunt te komen.

  Houdt er rekening mee dat wachttijden en prijzen boven gemiddeld zullen zijn na afloop van het festival.

  TAXI
  het taxi ophaalpunt is gelegen bij Ingang Zuid. Zorg er bij aankomst voor dat je chauffeur de borden ‘Taxi’ volgt. Gebruik “Stelling, Vijfhuizen, The Netherlands” als navigatie bestemming.

  Bij vertrek, verlaat het festival via Uitgang Zuid en volg de Taxi borden om bij het ophaalpunt van de taxi’s te komen. Houdt er rekening mee dat er maar een bepaald aantal taxi’s beschikbaar is en dat prijzen onvoorspelbaar zijn.

 • Kiss & Ride

  Als iemand je wegbrengt, gebruik dan Stelling, Vijfhuizen als je bestemming en volg de borden “Kiss & Ride”.

  Aan het einde van de dag, volg dan de borden naar uitgang Noord om weer bij de Kiss & Ride opgehaald te worden.

Gezondheid en Veiligheid

 • Celebrate Safe

  Feest bewust en veilig lieve vrienden! Net als vorige jaren zal onze Celebrate Safe stand weer een plekje hebben op ons festival. Aarzel niet om langs te gaan als je vragen hebt of hulp nodig hebt. Zij zijn er om advies te geven en waar nodig is te hulp te staan. De exacte locatie staat gemarkeerd op de floorplans. Deze worden uitgedeeld op het festival, en is online terug te vinden in onze festival app.

 • WAT MAG JE MEENEMEN?

  Je mag opblaasbare dieren, verkleedkleren, lege camelbags, persoonlijke camera’s, condooms, Go Pro’s, selfie-sticks (mits opvouwbaar), sigaretten, rol deodorant (geen spuitbussen, geen glas), opvouwbare paraplu’s en mobiele opladers meenemen.

  Twijfel je of je een specifiek voorwerp mee mag nemen? Je kan ons natuurlijk altijd een berichtje sturen via: info@mysteryland.com of Facebook.

 • WAT MAG JE NIET MEENEMEN?

  Jouw veiligheid is extreem belangrijk voor ons. Daarom wordt bij de ingang van het terrein alles en iedereen gecontroleerd (inclusief bagage en tassen). Wanneer er iets wordt aangetroffen wat op onze ‘blacklist’ staat, wordt dit weggegooid. Let op! Bij sommige items kan je zelfs de toegang tot het terrein worden ontzegd.

  Het is niet toegestaan om wapens, scherpe of harde voorwerpen, glas of vloeistoffen mee te nemen naar het festival. Eten en drinken meenemen is alleen toegestaan op de camping en niet op het festival terrein. In verband met de veiligheid op het terrein, is het niet toegestaan om lachgas mee te nemen.

  Twijfel je over een bepaald item? Stuur ons gerust een Facebook berichtje of een mailtje naar info@mysteryland.com.

 • EHBO

  Tijdens het festival zijn onze EHBO helden dag en nacht beschikbaar om je eerste hulp te verlenen. Voel je je niet lekker? Je kunt altijd bij de EHBO aankloppen voor hulp. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze je ouders of de politie bellen; hun grootste zorg is jouw gezondheid, dus aarzel nooit om ze om hulp te vragen!

 • Medicatie

  Het meebrengen van medicijnen is alleen toegestaan in combinatie met een doktersverklaring. De medicatie moet in een gesealde, originele verpakking zitten.

 • Kolven

  Je kan bij de EHBO terecht voor een rustig plekje om te kolven. Helaas kan je de melk niet bewaren.

 • Zero Tolerance

  Vanuit de Nederlandse overheid is bepaald dat alle festivals in Nederland de “Zero Tolerance” regeling hanteren. Dit houdt in dat er geen soft-en harddrugs zijn toegestaan op het terrein.

duurzaamheid

 • Never Give Up On Your Cup

  Deze zomer innoveren we het afvalbeheer op ons festivalterrein! Samen met onze vrienden van Coca-Cola, Heineken en Beelen Event Services introduceren we een nieuw systeem dat ons de mogelijkheid biedt om het sorteren van afval te verbeteren. Gloednieuwe prullenbakken, pro-actieve communicatie naar onze werknemers en bezoekers en nieuwe recylcingtechnologieën zorgen ervoor dat wij 50% van al ons plastic kunnen recyclen om van de oude bekers weer nieuwe te maken.

 • Leave no Trace

  We voelen ons vereerd om jaar na jaar terug te mogen keren naar de prachtige groene omgeving van het Haarlemmermeer. Daarom hanteren wij een “leave no trace policy”. Dit houdt in dat elk bekertje, elke sigaret en elk stukje afval opgeruimd wordt wanneer het festival is afgelopen. Zo laten we het terrein brandschoon achter.

 • DUURZAME ENERGIE

  Bij Mysteryland hanteren we een strikt energie beleid. We motiveren al onze crew, leveranciers en opbouwmedewerkers om te werken op een energie besparende wijze, om er zo voor te zorgen dat we Mysteryland zo efficiënt mogelijk opbouwen en runnen.

 • 10,000 HOURS

  Samen met de non-profit organisatie 10,000 HOURS nodigen wij elk jaar vrijwilligers uit om mee te helpen op de Mysteryland vrijwilligersdag. Vanaf 2010 is er al meer dan 30,000 uren aan vrijwilligerswerk gedoneerd! Samen met andere festivals, artiesten en vrijwilligers ondersteunt 10,000 HOURS verschillende projecten om de meest kwetsbare groepen binnen de maatschappij te helpen. Meer informatie vindt je op www.10000HOURS.nl.

  Door samen te werken met 10,000 HOURS stimuleren we onze festivalgangers om vrijwilligerswerk te doen. Want, samen kunnen we een verschil maken!

 • Waterbarren

  Water is van iedereen, en daarom bieden wij het aan al onze festivalbezoekers gratis aan. Verspreid over het festival vindt je overal onze beroemde waterbarren waar je je beker of flesje gratis bij kan laten vullen. Ook verkopen wij hier onze welbekende waterzakken. Het water is niet alleen heel lekker, het bespaart ook nog eens een hoop plastic! Proost!

 • Groen Festival

  Mysteryland is een van de groenste festivals ter wereld en daarvoor hebben we zelfs een aantal prijzen mogen ontvangen:
  – Industry Green Certification ** (2012)
  – Industry Green Certification * (2013 en 2014)
  – A Greener festival award (2014)
  – EE Music Award (2015) (voor de hoogste vermindering in energie consumptie van alle Europese festivals)

  Dat is natuurlijk niet voor niets… Zo scheiden we al ons afval en recyclen we al het plastic op het festival, bieden we gratis kraanwater aan aan al onze bezoekers, het vlees wat we serveren is organisch en we hanteren een “Leave no trace principe” op ons festival terrein.

mindervaliden

 • Rolstoelvriendelijke Camping Route

  Er is een roelstoelvriendelijke route van de camping naar het festivalterrein. Voor meer informatie, bekijk ons Campingboekje (deze wordt uitgedeeld bij aankomst op de camping).

 • Entree

  Door de vele verharde wegen op het Floriadeterrein is Mysteryland goed begaanbaar voor iedereen. Kan je niet via de reguliere entree naar binnen, of heb je speciale behoeftes? We hebben een aantal speciale faciliteiten om je hierbij te ondersteunen, mail ons gerust: info@mysteryland.com

  Heb je assistentie nodig? Geen probleem, onze Mysteryland crew staat altijd voor je klaar!

 • Transport

  Heb je een parkeerplaats dichtbij de ingang nodig of wil je dichterbij de ingang worden afgezet? Vraag het gerust aan een van de hulpvaardige verkeersbegeleiders.
  Onze pendelbussen zijn goed begaanbaar voor mindervalide bezoekers.

  Vragen? Mail ons op: info@mysteryland.com

 • Toilet

  Bij elke toiletgroep zijn speciale faciliteiten beschikbaar voor onze mindervalide bezoekers. Help je hulp nodig? Vraag gerust iemand van de Mysteryland crew om je te helpen!

Press

 • (SEMI-) PROFESSIONELE CAMERAS

  Goed om te weten: Het meebrengen van een een (semi-) professionele camera apparatuur is alleen toegestaan met een goedgekeurd persaccreditatie formulier.