TICKETS ZIJN NU VERKRIJGBAAR IN ONZE TICKETSHOP!

Tickets

 • Soorten en prijzen

  Tickets voor Mysteryland 2019 zijn te koop in onze online ticketshop!

  Early Bird Tickets
  Early Bird Camping + Weekend Ticket [UITVERKOCHT]
  Early Bird Weekend Ticket [UITVERKOCHT]
  Early Bird Saturday Ticket [UITVERKOCHT]
  Early Bird Sunday Ticket [UITVERKOCHT]

  Regular Tickets
  Regular Camping + Weekend Ticket: €184,05 + €4,95 service fee
  Regular Sunday Ticket: €62,55 + €4,95 service fee
  Regular Weekend Ticket[UITVERKOCHT]
  Regular Saturday Ticket[UITVERKOCHT]

  Premium Tickets
  Premium Weekend Ticket[UITVERKOCHT]
  Premium Saturday Ticket [UITVERKOCHT]
  Premium Sunday Ticket: €154,55 + €4,95 service fee

  Voor een luxer verblijf op de camping kun je gebruik maken van een van onze camping pakketten! Prijzen en meer info vind je op onze camping pagina.

  Alle prijzen zijn exclusief order fees

 • Ticketshop

  Officiele tickets voor Mysteryland 2019 zijn alleen verkrijgbaar in onze officiële online ticketshop 

 • Je tickets personaliseren

  Dit jaar vragen we je om je ticket voor Mysteryland te personaliseren om toegang te krijgen tot het festival. Het is mogelijk om je ticket te personaliseren vanaf het moment dat je hierover een email hebt ontvangen van Paylogic
  Houdt er rekening mee dat:

  · Elke bezoeker van Mysteryland zijn of haar ticket moet personaliseren.
  · Elk ticket individueel gepersonaliseerd moet worden.
  · De tickets worden via email verstuurd naar de persoon die de tickets heeft gekocht NADAT alle tickets gepersonaliseerd zijn;
  · Aanvullende producten zoals parkeerkaarten, pendelbus tickets en e-lockers kunnen worden aangeschaft nadat de festivaltickets zijn gepersonaliseerd – deze tickets vereisen geen personalisatie.
  · Alleen de persoon die de tickets gekocht heeft kan het personalisatie proces initiëren.
  · Als je ook tickets hebt gekocht voor andere personen, dien je deze personen uit te nodigen om individueel hun tickets te laten personaliseren.
  · In het geval dat iemand anders jouw tickets heeft gekocht voor jou, dien je deze persoon te vragen om een uitnodiging (via link) naar jou te sturen zodat jij jouw ticket kunt personaliseren.
  Je ontvangt je tickets in een email van Paylogic zodra de personalisatie periode van start gaat.

  HOE MOET JE JE TICKETS PERSONALISEREN?

  Instructies voor de persoon die de tickets gekocht heeft:

  Stap 1: Open de email met de bevestiging van je bestelling. Deze mail heb je ontvangen van Paylogic nadat je jouw tickets voor Mysteryland 2019 hebt aangeschaft
  Klik op de link “PERSONALIZE NOW” in deze mail. Deze link brengt je naar de personalisatiepagina van Mysteryland.
  Stap 2: Begin met het personaliseren van jouw ticket
  Klik op de knop van de personalisatiepagina om te beginnen met het personaliseren van jouw Mysteryland ticket.
  Stap 3: Maak een Mysteryland account aan.
  Stap 4: Personaliseer en claim jouw ticket.
  In je persoonlijke Mysteryland account vind je een overzicht van alle tickets die je hebt aangeschaft. Het eerste wat je moet doen is ÉÉN ticket personaliseren voor jezelf.
  Stap 5: Nodig je vrienden uit (alleen mogelijk als je meer dan één ticket gekocht hebt).
  Nadat je jouw ticket hebt geclaimd, keer terug naar het bestelling overzicht door te klikken op “terug naar bestelling”. Als je meer dan één ticket hebt gekocht, nodig a.u.b. je vrienden uit voor het personalisatieproces door de klikken op “uitnodigen”. Selecteer ‘kopieer link’ om de personalisatie link, die je naar je vrienden kunt sturen, te kopiëren. Het is belangrijk dat je deze link niet stuurt naar mensen die geen deel uitmaken van de bestelling, aangezien deze link toegang biedt tot de tickets. Onthoud: AL je vrienden dienen zijn of haar tickets individueel te personaliseren. Zij moeten ook een Mysteryland account aanmaken om hun tickets te personaliseren.
  Stap 6: Ontvang je Mysteryland tickets.
  Als ALLE tickets eenmaal individueel zijn gepersonaliseerd door je vrienden, krijg JIJ (als hoofdboeker) alle tickets toegestuurd in je email. Houdt er rekening mee dat deze tickets pas worden verstuurd als ALLE tickets zijn gepersonaliseerd.
  Stap 7: Stuur de tickets naar je vrienden.
  Nadat alle tickets zijn ontvangen kun je deze gepersonaliseerde tickets uitsturen naar je vrienden.
  Bedankt voor je medewerking!

  Instructies voor kaarthouders, die de tickets niet zelf hebben aangeschaft:

  Stap 1: Open de uitnodigingslink om je tickets te personaliseren.
  De persoon die de tickets heeft aangeschaft stuurt jou een link om het personalisatieproces te starten. Klik op deze link.
  Als je deze link niet hebt gekregen, neem contact op met de persoon die de tickets heeft aangeschaft en vraag deze persoon om de instructies zoals hierboven beschreven te volgen.
  Stap 2: Creëer een Mysteryland account.
  Stap 3: Personaliseer je ticket.
  Volg de instructies in de link. Houd er rekening mee dat je je ticket niet zal ontvangen voordat je stap 4 hebt voltooid.
  Stap 4: Ontvang je ticket van de persoon die de tickets heeft gekocht.

  Zodra elk ticket van de totale bestelling individueel gepersonaliseerd is zal de persoon die de tickets heeft gekocht (dus niet jij) alle tickets ontvangen in zijn of haar email. Vraag deze persoon om jouw ticket naar jou op te sturen.

  Als je vragen hebt omtrent het personaliseren van je tickets, kijk dan even op onze Personalisatie FAQ pagina of neem contact op met Paylogic.

  Wij kunnen niet wachten om jou te ontvangen op Mysteryland!

 • DOWNLOAD JE TICKET OPNIEUW

  Kan je je ticket niet meer vinden in je mail?

  Geen probleem! Je kan heel eenvoudig je ticket opnieuw downloaden via “I Lost my ticket(s)

  Gebruik hiervoor wel hetzelfde emailadres dat je gebruikte tijdens het plaatsen van je order.

 • Camping Tickets

  Met een Camping Ticket kun je het hele weekend van Mysteryland genieten. Daarbij geeft een Camping Ticket je ook nog toegang tot onze magische camping vanaf vrijdag 11u tot en met maandag 12u, inclusief pre- & after parties!

  De toegang tot het festival op vrijdag (exclusief voor campingbezoekers), zaterdag en zondag is inbegrepen in alle Camping Tickets.

  Er zijn nog tickets beschikbaar in onze ticketshop.

 • Camping Packages

  Onze Camping Packages bieden de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten tenten die wij alvast voor jou opzetten. Kijk op onze Camping Packages pagina voor alle soorten accomodaties. Het enige wat jij hoeft te doen is je bagage afgooien, en je kunt feesten!

  Alle Camping Packages zijn beschikbaar in onze ticketshop.

  Heb je een vooropgezette tent aangeschaft? Dan kun je bij aankomst inchecken bij onze Info stand op de Main Road van de camping.

 • Hotel Packages

  We bieden verschillende Hotel Packages aan. Je kunt je eigen pakket samenstellen inclusief hotel, toegang tot het festival, kluisjes en vervoer van en naar het festivalterrein met de beste service!

  Je kunt alle informatie vinden op de Hotel Packages pagina.

 • HOE WERKT EEN WEEKEND TICKET?

  Een weekend ticket kan niet worden opgedeeld in een zaterdag en zondag ticket. Dit betekent dat de persoon die het ticket op zaterdag gebruikt, dezelfde persoon moet zijn die het ticket op zondag gebruikt. Het ticket wordt op beide dagen gescand, en alleen geldig in combinatie met een bandje!

  Je kan je weekend ticket verkopen, maar alleen als 1 ticket, niet als 2 losse tickets.

 • KAN JE NIET MEER KOMEN?

  Al een ticket gekocht maar kan je helaas niet meer komen? Helaas is er geen restitutie mogelijk. Wat je wel kan doen is je tickets zelf doorverkopen via onze officiele partner Ticketswap. Let er wel op dat wanneer je een Weekend Ticket doorverkoopt, dezelfde persoon op zowel zaterdag en zondag het kaartje moet gebruiken.

  We kunnen niet garanderen dat een ticket werkt wanneer je een kaartje koopt dat niet van onze officiële ticketshop, of Ticketswap komt.

 • KAN IEMAND ANDERS MIJN TICKET GEBRUIKEN?

  Nee, de tickets zijn gebonden aan je naam. Let op: je moet wel 18 jaar of ouder zijn om het festivalterrein te betreden.

  Indien je een naam op het ticket wilt veranderen (omdat je bijvoorbeeld iemand anders wilt uitnodigen voor het evenement), kun je dat doen via onderstaande link. Hiervoor geldt dat je per ticket €5,- administratiekosten betaalt. Houd er dus rekening mee dat je de details van elke persoon goed invult de eerste keer.

  personalize.paylogic.com/mysteryland

 • Premium Tickets

  Premium tickets zijn VIP tickets, ze geven je toegang tot de VIP decks bij onze grootste podia zoals de Main stage en de Q-dance stage en eigen toiletten vlakbij de Main stage VIP area. Premium bezoekers ontvangen een uitgebreide goodiebag met vouchers voor, marktpartijen en activiteiten over het hele terrein.

  Premium Tickets voor Mysteryland zijn via onze online ticketshop te koop!

  Premium Weekend Ticket: €284,05 + €4,95 service fee [UITVERKOCHT]
  Premium Saturday Ticket: €174,55 + €4,95 service fee [UITVERKOCHT]
  Premium Sunday Ticket: €154,55 + €4,95 service fee

  Alle prijzen zijn exclusief payment fees

Festival Info

 • Wie zijn wij

  Wij zijn een bonte verzameling van feestbeesten, artiesten, dj’s en creatieve geesten. Samen zijn we Mysteryland: het grootste elektronische muziekfestival in Nederland. Elk jaar komen we op het Floriade-terrein, vlakbij Amsterdam samen om onze vriendschap en liefde voor muziek te vieren. Tussen de sprankelende vijvers, riviertjes en bosrijke heuvels verwelkomen we meer dan 100.000 vrienden uit meer dan 100 verschillende landen.

  Muzikale diversiteit zit in de kern van ons DNA. Er staan bij ons meer dan 300 artiesten op 17 verschillende podia, die alle genres binnen het spectrum van elektronische muziek vertegenwoordigen: van House, Big Room, Bass, Techno, Deep House, Trance, Trap en Minimal tot Hardstyle, Hardcore, R&B en Hip Hop. Onze podia en decoratie zijn met de hand gemaakt en variëren van dansvloeren in de buitenlucht tot gigantische tenten gevuld met LED-schermen, lasershows en ‘s werelds meest geavanceerde geluidssystemen. Op zaterdag- en zondagavond sluiten we Mysteryland met een knal af tijdens drie memorabele eindshows op onze grootste podia: de Main Stage, Q-dance stage en onze Big Top-tent . Verwacht veel vuurwerk, confetti en kippenvel!

  Naast de dansvloeren leiden verschillende paadjes je via bossen en groene velden naar verborgen ontspanningsruimtes, kunstinstallaties, food courts en onverwachte ontmoetingen met gelijkgestemde reizigers. Beleef spirituele ervaringen in onze Healing Garden op het zuidelijke festivalterrein, waar je allerlei bijzondere ceremonies kan bijwonen: van chi gong tot cacao-ceremonie, van ontspannende massages tot yoga- en meditatiesessies. Op het centrale meer, direct aan de voet van de gigantische piramide, kun je een waterfiets huren om het schilderachtige landschap vanaf het water te absorberen. Vergeet de tijd en laat jezelf meevoeren door de prikkelende en zinderende energie die op Mysteryland overal voelbaar is.

  De meest toegewijde feestbeesten blijven van vrijdag tot maandag bij ons: op de Mysteryland camping! Hier ontsnappen we aan de dagelijkse druk en sociale verwachtingen en beleven we de dagen en nachten precies zoals ze komen. De camping is volledig uitgerust met moderne faciliteiten en je vindt er alles om de inwendige mens te versterken. Er is een creatieve markt waar je je festivaloutfit kunt pimpen, je haar kunt laten stylen of een tattoo kunt krijgen om de zomer van je leven te vereeuwigen. Voor de vroege vogels is er in de ochtend yoga op het centrale plein en ’s avonds laat is er een stille disco voor degenen die de nacht nooit wil laten eindigen.

  Bij Mysteryland hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van dance-evenementen. Door de jaren heen hebben we geleerd hoe we de faciliteiten en logistiek kunnen perfectioneren. Daarom staan ​​klantenservice, de gezondheid van onze bezoekers en veiligheid centraal op ons festivalterrein. Als bezoeker hoef je dus nergens meer aan te denken. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten, wij zorgen voor de rest.

  Kom met ons mee en beleef de reis van je leven!

  Mysteryland 2019
  23, 24 & 25 August
  Haarlemmermeer, near Amsterdam

 • Openingstijden 2019

  Camping
  Deuren open: vrijdag 23 augustus, 11u
  Deuren sluiten: maandag 26 augustus, 12u

  Festival
  Vrijdag 23 augustus (exclusief voor camping bezoekers)
  Deuren open: 11u
  Deuren sluiten: 22u
  Einde festival 02u

  Zaterdag 24 augustus
  Deuren open: 11u
  Deuren sluiten: 22u
  Einde festival 23u

  Zondag 25 augustus
  Deuren open: 12u
  Deuren sluiten: 22u
  Einde festival: 23u

  Let op: binnen is binnen! Zodra je binnen bent kun je niet meer naar buiten en weer terug naar binnen.

 • Leeftijd

  Mysteryland is een festival voor volwassenen, dat betekent dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn. We kunnen helaas geen uitzonderingen maken, ook niet als je de dag na Mysteryland jarig bent. Als je tijdens het festival jarig bent, ben je natuurlijk welkom om deze bijzondere dag met ons te komen vieren.

 • Locatie

  De wereld van Mysteryland ligt tussen de prachtige graslanden, bossen en meren van het Floriadeterrein in Haarlemmermeer.

  Ons mysterieuze thuis bevindt zich 25 km zuidwest van Amsterdam en 5 km van Schiphol.

 • ID

  Iedereen wordt bij de ingang om een geldig identificatie bewijs gevraagd. Dit houdt in: een ID kaart, paspoort, of rijbewijs. We accepteren geen kopieën of geboortecertificaten.

 • Line up

  De line up voor Mysteryland 2019 is bekend! Bekijk hem hier: mysteryland.nl/lineup/

 • Plattegrond

  Tijdens het festival worden er gratis plattegronden uitgedeeld. Je kunt ze verkrijgen bij de entrees en de info stands. Op deze plattegrond kan je een timetable van de dag vinden, en ook een gedetaileerde kaart met daarop alle stages, food courts, toiletten, kluisjes, muntenkassa’s, EHBO, en andere belangrijke locaties.

  Je kunt ook de plattegrond digitaal bekijken in onze festival app: Woov.com/ml

 • Gevonden voorwerpen

  Gevonden voorwerpen kan je afgeven bij de infobalie! Hier worden deze verzameld.

  Na het festival worden alle gevonden voorwerpen overgedragen aan iLost: www.iLost.nl, dus we raden je aan om de iLost website te bezoeken om te zien of je voorwerp is gevonden!

 • Tabak

  Zowel op de camping als op het festival worden sigaretten verkocht, de exacte locatie van deze verkooppunten is te vinden op de plattegrond. Je kan hier betalen met zowel cash als een debit card.

  Volgens de Nederlandse wet ben je verplicht om je ID te laten zien, ondanks dat de minimum leeftijd van het festival 18+ is.

  Let op: het is absoluut niet toegestaan om te roken in onze tenten!

 • Oordoppen

  We verkopen oordoppen bij verschillende stands, check de plattegrond voor de exacte locatie van deze verkooppunten. Daarnaast worden deze ook bij onze barren verkocht.

 • Merchandise

  Bij de verschillende Merchandise stands op het festival kan jij jouw outfit pimpen met officiële Mysteryland Merchandise! Je kan hier met cash, debit- en credit card betalen.

 • GRATIS WATERBARREN

  Water is van iedereen, daarom hebben wij zowel op de camping als op het festivalterrein waterbarren staan. Hier kan je met een van onze super handige waterzakken zoveel verfrissend water halen als je wilt, helemaal gratis!

 • Betalingsmogelijkheden

  Op Mysteryland betaal je al je eten en drinken met munten. Deze munten kun je op verschillende punten op het terrein kopen door met cash, debitkaart (Maestro) of creditcard (Visa / Mastercard) te betalen.

 • Eten en Drinken

  Houtoven pizza’s, gegrilde burgers, Indonesische-, Mexicaanse-, Vietnamese-, Duitse- en Nederlandse keuken, snacks, gezonde wraps, crêpes, Engels ontbijt, tosti’s, ijs, cocktails, smoothies, glutenvrij, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, lactosevrij; we hebben het allemaal! Vanuit meer dan 50 foodtrucks en open keukens serveren we verse, eerlijke en duurzame gerechten van over de hele wereld.

  Het is niet toegestaan om je eigen eten mee te brengen naar het festival, maar met zoveel keuze is dat ook helemaal niet nodig.

  Verblijf je op onze camping? Lees dan het “camping” gedeelte voor meer informatie.

 • Dress code

  Wees jezelf! We zijn een open-minded festival en kunnen niet wachten om je outfit te bewonderen.

  Wees aardig en respectvol voor elkaars normen en waarden. We vragen je wel om (aanstootgevende) sportclub gerelateerde kleding en vlaggen thuis te laten.

 • Kluisjes

  Bij alle ingangen zijn kluisjes te vinden waar je je spullen kunt opbergen. De kluisjes zijn groot genoeg om te delen, er passen namelijk 3 jassen in!

  Kluisjes zijn verkrijgbaar in de online ticketshop.

Camping info

 • Breng Warme Kleding En Dekens

  Houd er rekening mee dat het ‘s nachts kan afkoelen, dus zorg ervoor dat je warme kleding, een slaapzak en/of dekens meeneemt. Ben je deze vergeten mee te nemen? Wij verkopen ook dekens en slaapzakken bij onze Camping winkel.

 • Van Het Vliegveld – Schiphol

  Land je op Amsterdam Schiphol Aiport vanuit het buitenland? Neem de trein vanaf Schiphol Airport naar Station Hoofddorp (4 minuten). Vanaf station Hoofddorp rijden er het gehele weekend pendelbussen naar zowel het festival als de camping. Meer informatie hierover vind je onder het kopje ‘Aankomst met het openbaar vervoer’.

 • Aankomst Met De Taxi

  Als je met een taxi of Uber reist naar de camping, gebruik ‘IJweg, Hoofddorp’ als navigatieadres en volg de borden ‘Camping’ en ‘Taxi / Uber’.

 • Aankomst Met De Auto

  Navigatieadres
  Als je met de auto naar de camping komt, gebruik dan ‘IJweg, Hoofddorp’ als navigatieadres.

  Als je eenmaal in de buurt bent wordt alles met borden aangegeven. Volg de borden ‘Parking’ naar het kampeerterrein en volg de instructies van onze verkeersregelaars op. Houd er bij vertrek rekening mee dat wachttijden kunnen oplopen tot +- 30 minuten.

  Parkeerkaarten
  Je kunt een Camping Parking Ticket aanschaffen voorafgaand aan het evenement in onze online ticketshop voor €25,- (tot 10:00 op 22 augustus) of op de parkeerplaats (alleen contant). Zorg ervoor dat je de juiste tickets aanschaft omdat er meerdere keuze’s zijn:

  – Camping Parking Ticket – Geldig voor parkeren vlakbij het kampeerterrein

  – Saturday Parking Ticket – Geldig op zaterdag, 24 augustus

  – Sunday Parking Ticket – Geldig op zondag, 25 augustus

  – Weekend Parking Ticket – Geldig op zowel zaterdag, 24 augustus als zondag 25 augustus

  Kiss & Ride

  Als iemand je afzet bij het kampeerterrein, gebruik ‘IJweg, Hoofddorp’ als navigatieadres en volg de borden ‘Camping’ en ‘Kiss&Ride’.

 • Camping Guardians

  Heb je hulp nodig met je luchtbed? Ben je je tandenborstel vergeten of wil je gewoon nieuwe vrienden maken? Ga naar onze Camping Guardians. Zij zijn er om je te helpen met alles wat je nodig hebt. Natuurlijk zijn de stands van de Camping Guardians gemarkeerd op de plattegrond!

 • Recycle Store

  Geef een tweede leven aan jouw kampeeruitrusting! Bij Mysteryland kun je tweedehands tenten kopen, opvouwbare stoelen en andere handige spullen bij de Recycle store.

  Als je jouw uitrusting niet meer mee naar huis wilt nemen aan het einde van het festival, gooi deze dan ook graag af bij de Recycle store zodat deze volgend jaar weer gebruikt kunnen worden!

 • Camping Winkel

  Heb je een tent nodig? Is je luchtbed lek? Ben je een handdoek vergeten? Bij onze Camping winkel vind je alles wat je nodig hebt!

 • Friday Night Dress-Up Night

  Vergeet niet om je gekste feestoutfit mee te nemen. Vrijdag nacht is dress-up night! Het maakt niet uit of je van kleurrijk of kinky houdt, wild, nat, bloemen of veren… Dit is het moment waar je innerlijke Party Animal naar buiten komt!

  Kijk voorafgaand aan het evenement naar de weersvoorpselling en houdt hier rekening mee met het uitkiezen van je outfit. We raden ook altijd aan om een extra setje warme kleding mee te nemen voor in de nacht.

 • Camping voor grote groepen

  De Mysteryland camping voor grote groepen is vol!

 • Pre- & After-party line up

  Pre-party: Vrijdag, 23 augustus van 14h tot 02h
  After-party: Zaterdag, 24 augustus van 23h tot 02h

  Bekijk de Camping Lineup voor meer informatie.

 • SERVICES EN ACTIVITEITEN

  We dagen je uit om alles te ontdekken wat onze camping te bieden heeft!

  We hebben onder andere een Jazz club, foodcourt, 24-uurs supermarkt, gratis douches, haarsalon, koffiebar, cocktailbar, bioscoop, styling salon, tattooshop, verkleed tent, ochtend yoga, massages, lezingen, spelletjes, chill out area, merchandise store, recycle winkel… en er is nog veel meer om te ontdekken, houd onze website goed in de gaten om het camping programma als eerste te weten!

 • Openingstijden Camping 2019

  Onze camping opent haar deuren vanaf vrijdag 23 augustus om 11 uur en sluit maandag 26 augustus 12 uur.

  Op vrijdag kan je tot 22 uur inchecken. Als je het niet haalt om op vrijdag in te checken, ben je ook meer dan welkom in te checken op zaterdag 25 augustus, vanaf 09 uur tot 18 uur.

  Zaterdag rijdt de shuttlebus naar de camping van 10u30 tot 17u.

 • Aankomst Met Het Openbaar Vervoer

  De makkelijkste manier om bij de camping te komen is met de trein en pendelbus. Op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag zullen er de hele dag pendelbussen rijden van station Hoofddorp naar de camping en terug.

  Zorg ervoor dat je de juiste pendelbus neemt vanaf station Hoofddorp! De pendelbus die rijdt naar het festivalterrein stopt niet bij de camping en vice versa. Er staat duidelijk aangegeven met borden welke bussen er naar de camping rijden en welke naar het festivalterrein.

  Pendelbus dienstregeling naar de camping:

  Vrijdag: 10h30 tot 22h
  Zaterdag: 9h tot midnight
  Zondag: 9h tot midnight
  Maandag: 8h totdat de laatste bezoeker de camping heeft verlaten

  Je kunt je retourtiket voor de pendelbus naar de camping voorafgaand aan het evenement kopen in onze online ticketshop voor €9,- (tot 10:00 op 22 augustus) of bij de pendelbussen op station Hoofddorp voor €10,- (zowel contact als pin).

 • Camping Do’s & Don’ts

  CAMPING DO’S
  – Houd waardevolle spullen ten alle tijden bij je.

  – Wees vriendelijk en toon respect naar anderen. We zijn een open-minded festival.

  – Luister naar je buren als hij/zij vraagt om het volume te minderen. Er is genoeg plek om te chillen en te feesten in The Hangout.

  – Houd je plek schoon en ruim vuilnis netjes op. Wanneer je uitcheckt neem je vuilnis mee. Als je kampeerspullen achter wilt laten, kunnen deze terecht bij onze Recycle store.

  – Denk voor jezelf, geef om anderen. Zie je dat iemand onwel is geworden? Help deze dan naar de dichstbijzijnde EHBO. Maak je geen zorgen, we zullen je moeder niet bellen!

  – Als je getuige bent van een onprettige situatie of een onprettige situatie ervaart, meld dit dan bij onze Info stand of beveiliging.

  CAMPING DON’TS
  – In’s & outs zijn niet toegestaan. Als je eenmaal binnen bent, kun je dus niet meer naar buiten.

  – Slapen in je auto op de parkeerplaats is niet toegestaan.

  – Laat je voetbal- of discriminerende kleding of vlaggen thuis. Vlaggen van je land zijn wel toegestaan.

  – Mysteryland is een no-flight zone, drones zijn dus niet toegestaan op Mysteryland.

 • Graag Thuislaten…

  Voor jullie veiligheid is het niet toegestaand om de volgende voorwerpen mee te nemen naar de camping: schaar, glazen flessen, kaarsen, fakkels, vuurwerk, olielampen, gaslampen of lachgas (stikstofoxide patronen). Ook zijn openvuur, kampvuur en BBQ’s niet toegestaan.

  Als je twijfelt over bepaalde voorwerpen kun je contact opnemen met info@mysteryland.nl

 • Camping pakketten

  Onze Camping Pakketten geven de mogelijkheid om uit verschillende types tenten te kiezen die volledig opgezet en klaar zijn gemaakt speciaal voor jou. Ons gehele assortiment Camping pakketten kan je op onze Camping pagina vinden. Het enige wat jij hoeft te doen is je baggage achterlaten en feesten!

 • Tenten

  Met een Camping ticket is het de bedoeling dat je je eigen tent meeneemt, maar je kunt ook een tent kopen bij de merchandise- of recycle stand op het campingterrein zelf.

  Voor de glampers onder ons verkopen we een zeer beperkt aantal Camping Pakketten. Camping Pakketten zijn volledig opgezette tenten, je kan het volledige assortiment op onze Camping pagina vinden. Alle Camping Pakketten zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze online ticketshop.

  Daarnaast zijn er dit jaar voor het eerst Camper Vouchers te koop! Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op onze Camper pagina: mysteryland.nl/camperparadise/

 • Campers

  Voor het eerst in de geschiedenis van ons festival kun je dit jaar je eigen camper meenemen naar de Mysteryland Camping. Dit is jouw kans om Mysteryland je eigen thuis weg van thuis te maken door je eigen slaapkamer mee te nemenm!

  Wat je krijgt met een Camper voucher:
  – 60m2 privé ruimte op het Mysteryland kampeerterrein voor je camper.
  – Je kunt met 6 personen in je camper slapen
  – Een stroomaansluiting zodat je gebruik kunt maken van de electronische functies van de camper.

  Vanaf nu kun je jouw Camper voucher kopen in onze ticketshop!

  Alle informatie vind je hier: Camper Paradise

 • Geluidssystemen

  We vinden het erg belangrijk om de buren van ons campingterrein tevreden te houden, en daarom is het niet toegestaan om harde geluidsapparatuur mee te nemen. Uiteraard zijn kleine speakers met een maximaal volume van 80 dB(A) op batterijen wel toegestaan.

 • GROTE VOORWERPEN

  Om je Mysteryland camping ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, mag je naast je tent natuurlijk ook klapstoeltjes, kussens, dekens, opblaasvoorwerpen en koelboxen meenemen.

  Let er op dat de toegangspoortjes van de camping 90cm zijn, dus dat je geen karretjes kan meenemen die breder zijn dan dat!

  Je mag ook een kleine opvouwbare paraplu meenemen, mits deze geen scherpe punt heeft. Opvouwbare selfie-sticks, of een stok voor je GoPro zijn ook toegestaan, mits ze niet langer zijn dan 1m.

 • Koken op de camping

  BBQs, gasstelletjes en open vuur zijn niet toegestaan op de camping. Er zijn voldoende foodtrucks op het terrein aanwezig om elke trek te overwinnen!

 • OVERIGE VLOEISTOFFEN

  Je mag één fles deodorant of parfum per persoon meenemen, mits de verpakking niet van glas is gemaakt.

  Licht ontvlambare vloeistoffen zijn niet toegestaan op de camping.

 • Alcohol

  Er zit een limiet aan de hoeveelheid drank die je mee mag nemen.

  In totaal mag je per persoon 4,5L drank meenemen, waarvan maximaal 1L pre-mixed alcohol*. Zo kun je bijvoorbeeld, of 4,5L soft drinks* meenemen, of 3,5L soft drinks en 1L pre-mixed alcohol.

  • Alle drank moet geseald zijn en verpakt in de originele verpakking (niet in glas!)
  • Glazen verpakkingen zijn niet toegestaan!
  • Pre-mixed = Bijvoorbeeld Bacardi Cola, Gin Tonic, in originele en gesealde verpakking
  • Soft drinks = Frisdrank, bier, wijn (onder 15% alcohol)
  • Sterke drank (boven 15% alcohol) is niet toegestaan!

 • Je telefoon opladen

  Er is zijn geen oplaadpunten aanwezig om je mobiel op te laden. Wel zijn er mobiele opladers voor je telefoon te koop naast de lockers, of je kan er natuurlijk zelf eentje meenemen!

 • ROLSTOELTOEGANKELIJKHEID

  Het festival terrein is grotendeels toegankelijk voor rolstoelen, maar onze campingterrein iets minder; dit bestaat namelijk uit een prachtig stuk groen grasland. Hierdoor is de rolstoeltoegankelijkheid zeer beperkt en raden wij het ook af om met een rolstoel naar de camping te komen. Geen zorgen; er zijn meer dan genoeg mooie hotels en bungalows vlak bij het festival terrein voor je eigen feestje!

 • Electriciteit

  Back to the basics; kamperen zoals het hoort. Er is geen elektriciteit beschikbaar naast je tent, daarom vragen we je om je laptops en geluidsinstallaties thuis te laten. Wel zijn er bij de douches stopcontacten geschikt voor stijltangen, föhns en scheerapparaten aanwezig.

 • Kluisjes op de camping

  Er zijn kluisjes beschikbaar op zowel de camping als het festivalterrein. Je kan je kluisje alvast kopen via onze online ticketshop zodra de online verkoop start, maar ook gewoon ter plekke.

  De kluisjes bevinden zich naast de entree van de camping. We adviseren je wel om je waardevolle bezitten thuis te laten of bij je te houden.

 • Douches & Toiletten

  Op de camping zijn spoeltoilleten en warme douches aanwezig. Hier kun je gratis gebruik van maken, 24 uur per dag! Houd er rekening mee dat er ‘s ochtends rij kan zijn en wachttijden dus langer kunnen zijn.

  Er zijn op het kampeerterrein 2 badhuizen: 1 hiervan is te vinden op de Main road en de andere op het Noordelijke gedeelte van de camping (kijk op de plaategrond voor de precieze locaties).

 • Eten

  Naast onze uitgebreide foodcourt, is er een counter op de camping aanwezig welk 24/7 open is. Hier kan je vanalles kopen; er is een breed assortiment aan eten, drinken, sigaretten en cosmetische producten beschikbaar.

  Het is natuurlijk ook toegestaan om zelf eten mee te nemen, let er wel op dat barbecues, open vuur, gas cilinders, kleine koelkastjes en mobiele taps niet zijn toegestaan.

 • Binnen is binnen

  Als camping bezoeker mag je je vrij tussen het festivalterrein en de camping bewegen.

  Let wel op: als je het terrein in zijn geheel verlaat, mag je niet meer terug naar binnen.

vervoer

 • Trein

  Een makkelijke manier om het festival te bereieken is met de trein naar station Hoofddorp. Vanaf hier kun je met de pendelbus naar het festival terrein en de camping. Meer informatie hierover vind je onder het kopje “Pendelbus – Hoofddorp Station”.

  Plan je reis van tevoren via ns.nl, of gebruik de NS app.

 • Van Het Vliegveld – Schiphol

  Als je uit het buitenland komt en in Nederland aankomt op Amsterdam Schiphol Airport, neem dan de trein van Schiphol Airport naar station Hoofddorp (4 minuten).

  Vanaf station Hoofddorp kun je met de pendelbus naar het festivalterrein en de camping. Meer informatie hierover vind je onder het kopje “Pendelbus – Hoofddorp Station”.

 • PENDELBUS – HOOFDDORP STATION

  Op zaterdag en zondag rijdt er een non-stop shuttle bus service tussen station Hoofddorp en het festivalterrein.

  Voor beide festival dagen is een apart pendelbus ticket nodig, de tickets hiervoor zijn te koop in onze online ticketshop zodra de online kaartverkoop is gestart.

  De bussen naar het festival beginnen een half uur voor opening te rijden.
  Zaterdag – 10u30
  Zondag – 11u30

  De laatste bussen vertrekken zodra de laatste bezoeker het festival terrein heeft verlaten.

 • Andere bussen

  Deel een party bus met je vrienden, kies voor gemak en plan je reis via Eventtravel of www.partybussen.nl.

  Event Travel heeft meer dan 300 opstap locaties door het hele land, en zelfs in Duitsland. Je kunt kiezen uit een retour ticket voor zowel zaterdag als zondag. Voor meer informatie, check eventtravel.nl.

  Organiseer je je eigen partybus? Meld je dan hier aan! Binnen 3 dagen voor het evenement wordt alle informatie naar je gestuurd via email.

 • AUTO & PARKEREN

  Er is genoeg parkeerruimte in de buurt van het festivalterrein. Gebruik Stelling, Vijfhuizen als bestemming en volg de borden “Parking”. Let er goed op bij welke parkeerplaats je staat, deze borden moet je volgen als je weer naar huis gaat.

  Wij raden echter niet aan om naar Mysteryland te komen met de auto, vertrektijden na het festival kunnen tot wel 2 uur oplopen!

 • FIETS (OF SCOOTER)

  Woon of verblijf je in de buurt? Dan is fietsen de beste en snelste optie. Volg de aangegeven fietsroute naar het festival (gebruik hiervoor Stelling, Vijfhuizen als je bestemming) en parkeer je fiets bij de daarvoor bestemde fietsenstallingen. Fietsen welke buiten de stallingen worden neergezet in het Haarlemmermeerse Bos worden verwijderd!

  Woon je te ver weg om te fietsen? Op Hoofddorp station is een beperkt aantal OV-fietsen beschikbaar, deze zijn voor €3,35 te huur. Zodra de nacht voorbij is kan je je fiets weer inleveren bij het station, super simpel! Wees er wel op tijd bij, er zijn namelijk niet zoveel fietsen beschikbaar.

  Als je met de scooter komt, volg dan dezelfde instructies als de fietsers.

 • Uber & Taxi

  We raden het af om naar Mysteryland te komen met de taxi. Omdat er een beperkt aantal taxi’s beschikbaar is, kan het lastig zijn om er eentje te krijgen, en hanteren ze vaak onvoorspelbare prijzen.

  Als je per Uber of taxi komt, gebruik “Stelling, Vijfhuizen, The Netherlands” als bestemming en zorg ervoor dat je bestuurder de borden volgt naar het festival.

  UBER
  Het Uber ophaalpunt is vlakbij Ingang Noord, op een andere locatie dan het ophaalpunt van de taxi’s. Vraag je chauffeur om de Uber borden te volgen als je richting het festivalterrein rijdt.

  Als je vertrekt, verlaat het festivalterrein weer via Uitgang Noord en volg de Uber borden om bij het officiele Uber ophaalpunt te komen.

  Houdt er rekening mee dat wachttijden en prijzen boven gemiddeld zullen zijn na afloop van het festival.

  TAXI
  het taxi ophaalpunt is gelegen bij Ingang Zuid. Zorg er bij aankomst voor dat je chauffeur de borden ‘Taxi’ volgt. Gebruik “Stelling, Vijfhuizen, The Netherlands” als navigatie bestemming.

  Bij vertrek, verlaat het festival via Uitgang Zuid en volg de Taxi borden om bij het ophaalpunt van de taxi’s te komen. Houdt er rekening mee dat er maar een bepaald aantal taxi’s beschikbaar is en dat prijzen onvoorspelbaar zijn.

 • Kiss & Ride

  Als iemand je wegbrengt, gebruik dan Stelling, Vijfhuizen als je bestemming en volg de borden “Kiss & Ride”.

  Aan het einde van de dag, volg dan de borden naar uitgang Noord om weer bij de Kiss & Ride opgehaald te worden.

Gezondheid en Veiligheid

 • Celebrate Safe

  Feest bewust en veilig lieve vrienden! Net als vorige jaren zal onze Celebrate Safe stand weer een plekje hebben op ons festival. Aarzel niet om langs te gaan als je vragen hebt of hulp nodig hebt. Zij zijn er om advies te geven en waar nodig is te hulp te staan. De exacte locatie staat gemarkeerd op de floorplans. Deze worden uitgedeeld op het festival, en is online terug te vinden in onze festival app.

 • WAT MAG JE MEENEMEN?

  Je mag opblaasbare dieren, verkleedkleren, lege camelbags, persoonlijke camera’s, condooms, Go Pro’s, selfie-sticks (mits opvouwbaar), sigaretten, rol deodorant (geen spuitbussen, geen glas), opvouwbare paraplu’s en mobiele opladers meenemen.

  Twijfel je of je een specifiek voorwerp mee mag nemen? Je kan ons natuurlijk altijd een berichtje sturen via: info@mysteryland.nl of Facebook.

 • WAT MAG JE NIET MEENEMEN?

  Jouw veiligheid is extreem belangrijk voor ons. Daarom wordt bij de ingang van het terrein alles en iedereen gecontroleerd (inclusief bagage en tassen). Wanneer er iets wordt aangetroffen wat op onze ‘blacklist’ staat, wordt dit weggegooid. Let op! Bij sommige items kan je zelfs de toegang tot het terrein worden ontzegd.

  Het is niet toegestaan om wapens, scherpe of harde voorwerpen, glas of vloeistoffen mee te nemen naar het festival. Eten en drinken meenemen is alleen toegestaan op de camping en niet op het festival terrein. In verband met de veiligheid op het terrein, is het niet toegestaan om lachgas mee te nemen.

  Twijfel je over een bepaald item? Stuur ons gerust een Facebook berichtje of een mailtje naar info@mysteryland.nl.

 • EHBO

  Tijdens het festival zijn onze EHBO helden dag en nacht beschikbaar om je eerste hulp te verlenen. Voel je je niet lekker? Je kunt altijd bij de EHBO aankloppen voor hulp. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze je ouders of de politie bellen; hun grootste zorg is jouw gezondheid, dus aarzel nooit om ze om hulp te vragen!

 • Medicatie

  Het meebrengen van medicijnen is alleen toegestaan in combinatie met een doktersverklaring. De medicatie moet in een gesealde, originele verpakking zitten.

 • Kolven

  Je kan bij de EHBO terecht voor een rustig plekje om te kolven. Helaas kan je de melk niet bewaren.

 • Zero Tolerance

  Vanuit de Nederlandse overheid is bepaald dat alle festivals in Nederland de “Zero Tolerance” regeling hanteren. Dit houdt in dat er geen soft-en harddrugs zijn toegestaan op het terrein.

duurzaamheid

 • Never Give Up On Your Cup

  Deze zomer innoveren we het afvalbeheer op ons festivalterrein! Samen met onze vrienden van Coca-Cola, Heineken en Beelen Event Services introduceren we een nieuw systeem dat ons de mogelijkheid biedt om het sorteren van afval te verbeteren. Gloednieuwe prullenbakken, pro-actieve communicatie naar onze werknemers en bezoekers en nieuwe recylcingtechnologieën zorgen ervoor dat wij 50% van al ons plastic kunnen recyclen om van de oude bekers weer nieuwe te maken.

  Wil jij meehelpen? Meld je dan nu aan voor ons Green Team via: volunteer@mysteryland.com

 • Leave no Trace

  We voelen ons vereerd om jaar na jaar terug te mogen keren naar de prachtige groene omgeving van het Haarlemmermeer. Daarom hanteren wij een “leave no trace policy”. Dit houdt in dat elk bekertje, elke sigaret en elk stukje afval opgeruimd wordt wanneer het festival is afgelopen. Zo laten we het terrein brandschoon achter.

 • DUURZAME ENERGIE

  Bij Mysteryland hanteren we een strikt energie beleid. We motiveren al onze crew, leveranciers en opbouwmedewerkers om te werken op een energie besparende wijze, om er zo voor te zorgen dat we Mysteryland zo efficiënt mogelijk opbouwen en runnen.

 • 10,000 HOURS

  Samen met de non-profit organisatie 10,000 HOURS nodigen wij elk jaar vrijwilligers uit om mee te helpen op de Mysteryland vrijwilligersdag. Vanaf 2010 is er al meer dan 30,000 uren aan vrijwilligerswerk gedoneerd! Samen met andere festivals, artiesten en vrijwilligers ondersteunt 10,000 HOURS verschillende projecten om de meest kwetsbare groepen binnen de maatschappij te helpen. Meer informatie vindt je op www.10000HOURS.nl.

  Door samen te werken met 10,000 HOURS stimuleren we onze festivalgangers om vrijwilligerswerk te doen. Want, samen kunnen we een verschil maken!

 • Waterbarren

  Water is van iedereen, en daarom bieden wij het aan al onze festivalbezoekers gratis aan. Verspreid over het festival vindt je overal onze beroemde waterbarren waar je je beker of flesje gratis bij kan laten vullen. Ook verkopen wij hier onze welbekende waterzakken. Het water is niet alleen heel lekker, het bespaart ook nog eens een hoop plastic! Proost!

 • Groen Festival

  Mysteryland is een van de groenste festivals ter wereld en daarvoor hebben we zelfs een aantal prijzen mogen ontvangen:
  – Industry Green Certification ** (2012)
  – Industry Green Certification * (2013 en 2014)
  – A Greener festival award (2014)
  – EE Music Award (2015) (voor de hoogste vermindering in energie consumptie van alle Europese festivals)

  Dat is natuurlijk niet voor niets… Zo scheiden we al ons afval en recyclen we al het plastic op het festival, bieden we gratis kraanwater aan aan al onze bezoekers, het vlees wat we serveren is organisch en we hanteren een “Leave no trace principe” op ons festival terrein.

mindervaliden

 • Rolstoelvriendelijke Camping Route

  Er is een roelstoelvriendelijke route van de camping naar het festivalterrein. Voor meer informatie, bekijk ons Campingboekje (deze wordt uitgedeeld bij aankomst op de camping).

 • Entree

  Door de vele verharde wegen op het Floriadeterrein is Mysteryland goed begaanbaar voor iedereen. Kan je niet via de reguliere entree naar binnen, of heb je speciale behoeftes? We hebben een aantal speciale faciliteiten om je hierbij te ondersteunen, mail ons gerust: info@mysteryland.nl

  Heb je assistentie nodig? Geen probleem, onze Mysteryland crew staat altijd voor je klaar!

 • Transport

  Heb je een parkeerplaats dichtbij de ingang nodig of wil je dichterbij de ingang worden afgezet? Vraag het gerust aan een van de hulpvaardige verkeersbegeleiders.
  Onze pendelbussen zijn goed begaanbaar voor mindervalide bezoekers.

  Vragen? Mail ons op: info@mysteryland.nl

 • Toilet

  Bij elke toiletgroep zijn speciale faciliteiten beschikbaar voor onze mindervalide bezoekers. Help je hulp nodig? Vraag gerust iemand van de Mysteryland crew om je te helpen!

Press

 • (SEMI-) PROFESSIONELE CAMERAS

  Goed om te weten: Het meebrengen van een een (semi-) professionele camera apparatuur is alleen toegestaan met een goedgekeurd persaccreditatie formulier.