Uber & Taxi

We raden het af om naar Mysteryland te komen met de taxi. Omdat er een beperkt aantal taxi’s beschikbaar is, kan het lastig zijn om er eentje te krijgen, en hanteren ze vaak onvoorspelbare prijzen.

Als je per Uber of taxi komt, gebruik “Stelling, Vijfhuizen, The Netherlands” als bestemming en zorg ervoor dat je bestuurder de borden volgt naar het festival.

UBER
Het Uber ophaalpunt is vlakbij Ingang Noord, op een andere locatie dan het ophaalpunt van de taxi’s. Vraag je chauffeur om de Uber borden te volgen als je richting het festivalterrein rijdt.

Als je vertrekt, verlaat het festivalterrein weer via Uitgang Noord en volg de Uber borden om bij het officiele Uber ophaalpunt te komen.

Houdt er rekening mee dat wachttijden en prijzen boven gemiddeld zullen zijn na afloop van het festival.

TAXI
het taxi ophaalpunt is gelegen bij Ingang Zuid. Zorg er bij aankomst voor dat je chauffeur de borden ‘Taxi’ volgt. Gebruik “Stelling, Vijfhuizen, The Netherlands” als navigatie bestemming.

Bij vertrek, verlaat het festival via Uitgang Zuid en volg de Taxi borden om bij het ophaalpunt van de taxi’s te komen. Houdt er rekening mee dat er maar een bepaald aantal taxi’s beschikbaar is en dat prijzen onvoorspelbaar zijn.