Sunday Tickets voor Mysteryland 2018 zijn bijna uitverkocht!
Camping en Sunday Tickets zijn beschikbaar in onze online ticketshop

Festival Info

 • Openingstijden

  Camping
  Deuren open: vrijdag 24 augustus, 11u
  Deuren sluiten: maandag 27 augustus, 12u

  Festival

  Vrijdag 24 augustus (exclusief voor camping bezoekers)
  Deuren open: 11u
  Deuren sluiten: 02u

  Zaterdag 25 augustus
  Deuren open: 11u
  Deuren sluiten: 23u

  Zondag 26 augustus
  Deuren open: 12u
  Deuren sluiten: 23u

  Let op: binnen is binnen! Zodra je binnen bent kun je niet meer naar buiten en weer terug naar binnen.

 • WIE ZIJN WIJ

  Wij zijn een bonte verzameling van feestbeesten, artiesten, dj’s en creatieve geesten. Samen zijn we Mysteryland: het grootste elektronische muziekfestival in Nederland. Elk jaar komen we op het Floriade-terrein, vlakbij Amsterdam samen om onze vriendschap en liefde voor muziek te vieren. Tussen de sprankelende vijvers, riviertjes en bosrijke heuvels verwelkomen we meer dan 100.000 vrienden uit meer dan 100 verschillende landen.

  Muzikale diversiteit zit in de kern van ons DNA. Er staan bij ons meer dan 300 artiesten op 17 verschillende podia, die alle genres binnen het spectrum van elektronische muziek vertegenwoordigen: van House, Big Room, Bass, Techno, Deep House, Trance, Trap en Minimal tot Hardstyle, Hardcore, R&B en Hip Hop. Onze podia en decoratie zijn met de hand gemaakt en variëren van dansvloeren in de buitenlucht tot gigantische tenten gevuld met LED-schermen, lasershows en ‘s werelds meest geavanceerde geluidssystemen. Op zaterdag- en zondagavond sluiten we Mysteryland met een knal af tijdens drie memorabele eindshows op onze grootste podia: de Main Stage, Q-dance stage en onze Big Top-tent . Verwacht veel vuurwerk, confetti en kippenvel!

  Naast de dansvloeren leiden verschillende paadjes je via bossen en groene velden naar verborgen ontspanningsruimtes, kunstinstallaties, food courts en onverwachte ontmoetingen met gelijkgestemde reizigers. Beleef spirituele ervaringen in onze Healing Garden op het zuidelijke festivalterrein, waar je allerlei bijzondere ceremonies kan bijwonen: van chi gong tot cacao-ceremonie, van ontspannende massages tot yoga- en meditatiesessies. Op het centrale meer, direct aan de voet van de gigantische piramide, kun je een waterfiets huren om het schilderachtige landschap vanaf het water te absorberen. Vergeet de tijd en laat jezelf meevoeren door de prikkelende en zinderende energie die op Mysteryland overal voelbaar is.

  De meest toegewijde feestbeesten blijven van vrijdag tot maandag bij ons: op de Mysteryland camping! Hier ontsnappen we aan de dagelijkse druk en sociale verwachtingen en beleven we de dagen en nachten precies zoals ze komen. De camping is volledig uitgerust met moderne faciliteiten en je vindt er alles om de inwendige mens te versterken. Er is een creatieve markt waar je je festivaloutfit kunt pimpen, je haar kunt laten stylen of een tattoo kunt krijgen om de zomer van je leven te vereeuwigen. Voor de vroege vogels is er in de ochtend yoga op het centrale plein en ’s avonds laat is er een stille disco voor degenen die de nacht nooit wil laten eindigen.

  Bij Mysteryland hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van dance-evenementen. Door de jaren heen hebben we geleerd hoe we de faciliteiten en logistiek kunnen perfectioneren. Daarom staan ​​klantenservice, de gezondheid van onze bezoekers en veiligheid centraal op ons festivalterrein. Als bezoeker hoef je dus nergens meer aan te denken. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten, wij zorgen voor de rest.

  Kom met ons mee en beleef de reis van je leven!

  Mysteryland 2018
  24, 25 & 26 August
  Haarlemmermeer, near Amsterdam

 • LOCATIE

  De wereld van Mysteryland ligt tussen de prachtige graslanden, bossen en meren van het Floriadeterrein in Haarlemmermeer.

  Ons mysterieuze thuis bevindt zich 25 km zuidwest van Amsterdam en 5 km van Schiphol.

 • LEEFTIJD

  Mysteryland is een festival voor volwassenen, dat betekent dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn. We kunnen helaas geen uitzonderingen maken, ook niet als je de dag na Mysteryland jarig bent. Als je tijdens het festival jarig bent, ben je natuurlijk welkom om deze bijzondere dag met ons te komen vieren.

 • ID

  Iedereen wordt bij de ingang om een geldig identificatie bewijs gevraagd. Dit houdt in: een ID kaart, paspoort, of rijbewijs. We accepteren geen kopieën of geboortecertificaten.

 • LINE UP

  Onze volledige 2018 line up isbekendgemaakt!. Meer dan 300 artiesten komen op 17 podia optreden, vind de complete lijst HIER!

 • KLUISJES

  Bij alle ingangen zijn kluisjes te vinden waar je je spullen kunt opbergen. De kluisjes zijn groot genoeg om te delen, er passen namelijk 3 jassen in!

  Kluisjes zijn verkrijgbaar in de online ticketshop.

 • DRESS CODE

  Wees jezelf! We zijn een open-minded festival en kunnen niet wachten om je outfit te bewonderen.

  Wees aardig en respectvol voor elkaars normen en waarden. We vragen je wel om (aanstootgevende) sportclub gerelateerde kleding en vlaggen thuis te laten.

 • ETEN EN DRINKEN

  Houtoven pizza’s, gegrilde burgers, Indonesische-, Mexicaanse-, Vietnamese-, Duitse- en Nederlandse keuken, snacks, gezonde wraps, crêpes, Engels ontbijt, tosti’s, ijs, cocktails, smoothies, glutenvrij, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, lactosevrij; we hebben het allemaal! Vanuit meer dan 50 foodtrucks en open keukens serveren we verse, eerlijke en duurzame gerechten van over de hele wereld.

  Het is niet toegestaan om je eigen eten mee te brengen naar het festival, maar met zoveel keuze is dat ook helemaal niet nodig.

  Verblijf je op onze camping? Lees dan het “camping” gedeelte voor meer informatie.

 • BETALINGSMOGELIJKHEDEN

  Op Mysteryland betaal je al je eten en drinken met munten. Deze munten kun je op verschillende punten op het terrein kopen door met cash, debitkaart (Maestro) of creditcard (Visa / Mastercard) te betalen.

 • GRATIS WATERBARREN

  Water is van iedereen, daarom hebben wij zowel op de camping als op het festivalterrein waterbarren staan. Hier kan je met een van onze super handige waterzakken zoveel verfrissend water halen als je wilt, helemaal gratis!

 • MERCHANDISE

  Bij de verschillende Merchandise stands op het festival kan jij jouw outfit pimpen met officiële Mysteryland Merchandise! Je kan hier met cash, debit- en credit card betalen.

 • OORDOPPEN

  We verkopen oordoppen bij verschillende stands, check de plattegrond voor de exacte locatie van deze verkooppunten.

 • TABAK

  Zowel op de camping als op het festival worden sigaretten verkocht, de exacte locatie van deze verkooppunten is te vinden op de plattegrond. Je kan hier betalen met zowel cash als een debit card.

  Let wel op, volgens de Nederlandse wet ben je verplicht om je ID te laten zien, ondanks dat de minimum leeftijd van het festival 18+ is.

 • GEVONDEN VOORWERPEN

  Voor gevonden voorwerpen kun je tijdens het festival terecht bij onze info stand. Na het evenement kun je een mail sturen naar info@mysteryland.com met een beschrijving van je verloren voorwerp, waar en wanneer je het verloren bent en indien mogelijk een foto.

 • PLATTEGROND

  Tijdens het festival worden er gratis plattegronden uitgedeeld. Je kunt ze verkrijgen bij de entrees en de info stands. Op deze plattegrond kan je een timetable van de dag vinden, en ook een gedetaileerde kaart met daarop alle stages, food courts, toiletten, kluisjes, muntenkassa’s, EHBO, en andere belangrijke locaties.

Tickets

 • SOORTEN TICKETS EN PRIJZEN

  Tickets voor Mysteryland 2018 zijn beschikbaar in onze officiële ticketshop.

  Regular tickets:
  – Sunday Ticket [BIJNA UITVERKOCHT]: €64,50 (prijs incl. €4,75 servicekosten)*
  – Camping Ticket: €189,00 (prijs incl. €4,75 servicekosten)*
  – Saturday Ticket [UITVERKOCHT]
  – Weekend Ticket [UITVERKOCHT]

  Premium tickets:
  – Premium Sunday Ticket [BIJNA UITVERKOCHT]: €159,50 (prijs incl. €4,75 servicekosten)*
  – Premium Weekend Ticket [UITVERKOCHT]
  – Premium Saturday Ticket: [UITVERKOCHT]

  * Sinds 2018 verplicht de Nederlandse wetgeving ticketverkopers om alle servicekosten op te nemen in de ticketprijs communicatie.

 • Ticketshop

  Officiele tickets voor Mysteryland 2018 zijn alleen verkrijgbaar in onze officiële online ticketshop of bij een van de 500 Primera winkels in het hele land.

 • Camping tickets

  Met een Camping Ticket kun je het hele weekend van Mysteryland genieten, Camping Tickets zijn beschikbaar in onze online ticketshop. Daarbij geeft een Camping Ticket je ook nog toegang tot onze magische camping vanaf vrijdag 11u tot en met maandag 12u, inclusief pre- & after parties!

  De toegang tot het festival op vrijdag (exclusief voor campingbezoekers), zaterdag en zondag is inbegrepen in alle Camping Tickets.

  Kom je kamperen met een grote groep vrienden (15 personen of meer)? Met het boeken van Friendship Camping kan je een plek op onze camping reserveren om er zeker van te zijn dat jullie al jullie tentjes bij elkaar kunnen zetten. Dit kost €17,50 extra per persoon. Friendship Camping Tickets zijn vanaf nu beschikbaar in onze online ticketshop.

 • CAMPING PAKKETTEN

  Onze Camping Pakketten geven de mogelijkheid om uit verschillende types tenten te kiezen die volledig opgezet en klaar zijn gemaakt speciaal voor jou. Ons gehele assortiment Camping pakketten kan je op onze Camping pagina vinden. Het enige wat jij hoeft te doen is je baggage achterlaten en feesten!

  Alle Camping Pakketten zijn nu te koop!

 • Betaalkosten

  Houd er rekening mee dat bij alle betaalmethoden een betalingstoeslag wordt berekend:
  Bankcontact/Mr. Cash (2,5%), Bank transfer (€0,60), iDeal (€0,85), Maestro (4,5%), MasterCard (3,5%), Payment Plan (7%), Paypal (€0,35 + 4,5%), Sofortuberweising (2,5%), VISA (3,5%), Visa Electron (4,5%)

  Deze toeslagen zijn vastgesteld en bepaald door de betaaldiensten.

 • PREMIUM TICKETS

  Premium tickets zijn VIP tickets, ze geven je toegang tot de VIP decks bij onze grootste podia zoals de Main stage en de Q-dance stage en eigen toiletten vlak bij de VIP area’s. Premium bezoekers ontvangen een uitgebreide goodiebag met vouchers voor drank, marktpartijen en activiteiten over het hele terrein en kunnen de rij ontwijken bij attracties.

  Premium tickets:
  – Premium Weekend ticket: €284,50 (prijs incl. €4,75 servicekosten)*
  – Premium Sunday ticket: €159,50 (prijs incl. €4,75 servicekosten)*
  – Premium Saturday ticket: [UITVERKOCHT]

  * Sinds 2018 verplicht de Nederlandse wetgeving ticketverkopers om alle servicekosten op te nemen in de ticketprijs communicatie.

 • DOWNLOAD JE TICKET OPNIEUW

  Kan je je ticket niet meer vinden?

  Geen probleem! Je kan heel eenvoudig je ticket opnieuw downloaden via Paylogic. Login met het account dat je hebt gebruikt bij het kopen van je tickets en ga naar “Bestellingen”.

 • KAN IEMAND ANDERS MIJN TICKET GEBRUIKEN?

  Ja iemand anders kan je ticket gebruiken, de tickets zijn niet gebonden aan je naam. Maar let wel op, je moet wel 18 jaar of ouder zijn om het festivalterrein te betreden.

 • KAN JE NIET MEER KOMEN?

  Al een ticket gekocht maar kan je helaas niet meer komen? Helaas is er geen restitutie mogelijk. Wat je wel kan doen is je tickets zelf doorverkopen (via onze officiele partner Ticketswap). Let wel op dat wanneer je een weekend ticket doorverkoopt, dezelfde persoon op zowel zaterdag en zondag het kaartje moet gebruiken.

  We kunnen niet garanderen dat een ticket werkt wanneer je een kaartje koopt dat niet van onze officiële ticketshop, Primera of Ticketswap komt.

 • HOE WERKT EEN WEEKEND TICKET?

  Een weekend ticket kan niet worden opgedeeld in een zaterdag en zondag ticket. Dit betekent dat de persoon die het ticket op zaterdag gebruikt, dezelfde persoon moet zijn die het ticket op zondag gebruikt. Het ticket wordt op beide dagen gescand, en alleen geldig in combinatie met een bandje!

  Je kan je weekend ticket verkopen, maar alleen als 1 ticket, niet als 2 losse tickets.

Camping

 • OPENINGSTIJDEN

  Onze camping opent haar deuren vanaf vrijdag 24 augustus om 11 uur en sluit maandag 27 augustus 12 uur.

  Op vrijdag kan je tot 22 uur inchecken. Als je het niet haalt om op vrijdag in te checken, ben je ook meer dan welkom in te checken op zaterdag 25 augustus, vanaf 09 uur tot 18 uur.

  Zaterdag rijd de shuttlebus naar de camping van 10u30 tot 17 uur.

 • Pre- & After-party line up

  Nicky Romero, Sander van Doorn, Fedde le Grand, Sam Feldt, Atmozfears, The Partysquad, Lucas & Steve, Bass Chaserz and Lady Bee zijn een paar van de 50 namen van onze Camping line up, exclusief voor camping bezoekers. Onze volledige line up vind je hier!

 • Binnen is binnen

  Als camping bezoeker mag je je vrij tussen het festivalterrein en de camping bewegen.

  Let wel op dat je, als je binnen bent, niet zomaar het campingterrein naar de parkeerplaatsen mag verlaten. Als je eenmaal buiten bent, mag je niet meer naar binnen.

 • Friendship camping

  Kom je kamperen met een grote groep vrienden (15 personen of meer)? Met het boeken van Friendship Camping kan je een plek op onze camping reserveren om er zeker van te zijn dat jullie al jullie tentjes bij elkaar kunnen zetten. Dit kost €17,50 extra per persoon. Friendship Camping tickets zijn vanaf nu beschikbaar in onze ticketshop.

 • SERVICES EN ACTIVITEITEN

  We dagen je uit om alles te ontdekken wat onze camping te bieden heeft!

  We hebben onder andere een Jazz club, foodcourt, 24-uurs supermarkt, gratis douches, haarsalon, koffiebar, cocktailbar, bioscoop, styling salon, tattooshop, verkleed tent, ochtend yoga, massages, lezingen, spelletjes, chill out area, merchandise store, recycle winkel… en er is nog veel meer om te ontdekken, houd onze website goed in de gaten om het camping programma als eerste te weten!

 • PARKEREN

  Kom je met de auto naar de camping? Vul dan het volgende adres in in je navigatie: IJweg, Haarlemmermeer.

  Een parkeerticket voor de camping is vooraf te koop via onze online ticketshop of op de parkeerplaats zelf (let erop dat er op de parkeerplaats kan alleen met cash betaald worden).

  Houd er rekening mee dat reistijden vanaf de parkeerplaats richting huis op kunnen lopen tot 2 uur!
  Let op, het is niet toegestaan om in je auto te slapen!

 • OPENBAAR VERVOER

  Reis je met het openbaar vervoer naar de camping? Vanaf Hoofddorp station rijden er elke dag pendelbussen vanaf ongeveer 10:30 welk de hele dag blijven rijden.

  Op zaterdag zullen de pendelbussen naar de camping tussen 10u30 en 17u rijden. Op zondagavond rijden de pendelbussen naar Hoofddorp station van 21 uur tot middernacht.

  Je kan je pendelbus ticket vooraf bestellen in onze online ticketshop.

 • TAXI

  Als je met de taxi komt, stuur dan je chauffeur naar “IJweg, Haarlemmermeer”. Zodra je in de buurt van het terrein bent, volg dan de “Camping” borden.

 • ETEN

  Naast onze uitgebreide foodcourt, is er een supermarkt op de camping aanwezig welk 24/7 open is. In deze supermarkt kan je vanalles kopen; er is een breed assortiment aan eten, drinken, sigaretten en cosmetische producten beschikbaar.

  Het is natuurlijk ook toegestaan om zelf eten mee te nemen, let er wel op dat barbecues, open vuur, gas cilinders, kleine koelkastjes en mobiele taps niet zijn toegestaan.

 • DOUCHES

  Er zijn douches op de camping aanwezig waar je de dag en nacht gratis gebruik van kunt maken.
  Houd er wel rekening mee dat er mogelijk een rij staat in de ochtenduren!

  Bij de douches kan je ook stopcontacten vinden waar je je fohn of scheerapparaat in kan stoppen.

 • TENTEN

  Met een Camping ticket is het de bedoeling dat je je eigen tent meeneemt, maar je kunt ook een tent kopen bij de merchandise- of recycle stand op het campingterrein zelf.

  Voor de glampers onder ons verkopen we een zeer beperkt aantal Camping Pakketten. Camping Pakketten zijn volledig opgezette tenten, je kan het volledige assortiment op onze Camping pagina vinden. Alle Camping Pakketten zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze online ticketshop.

  Aangezien we op de Mysteryland camping allemaal in tenten slapen, zijn caravans en campers niet toegestaan.

 • KLUISJES OP DE CAMPING

  Er zijn kluisjes beschikbaar op zowel de camping als het festivalterrein. Je kan je kluisje alvast kopen via onze online ticketshop zodra de online verkoop start, maar ook gewoon ter plekke.

  De kluisjes bevinden zich naast de entree van de camping. We adviseren je wel om je waardevolle bezitten thuis te laten.

 • ELECTRICITEIT

  Back to the basics; kamperen zoals het hoort. Er is geen elektriciteit beschikbaar naast je tent, daarom vragen we je om je laptops en geluidsinstallaties thuis te laten. Wel zijn er bij de douches stopcontacten geschikt voor stijltangen, föhns en scheerapparaten aanwezig.

 • JE TELEFOON OPLADEN

  Er is zijn geen oplaadpunten aanwezig om je mobiel op te laden. Wel zijn er mobiele opladers voor je telefoon te koop naast de lockers, of je kan er natuurlijk zelf eentje meenemen!

 • ALCOHOL

  Er zit een limiet aan de hoeveelheid drank die je mee mag nemen.

  In totaal mag je per persoon 4,5L drank meenemen, waarvan maximaal 1L pre-mixed alcohol*. Zo kun je bijvoorbeeld, of 4,5L soft drinks* meenemen, of 3,5L soft drinks en 1L pre-mixed alcohol.

  • Alle drank moet geseald zijn en verpakt in de originele verpakking
  • Glazen verpakkingen zijn niet toegestaan!
  • Pre-mixed = Bijvoorbeeld Bacardi Cola, Gin Tonic, in originele en gesealde verpakking
  • Soft drinks = Frisdrank, bier, wijn (onder 15% alcohol)
  • Sterke drank (boven 15% alcohol) is niet toegestaan!

 • OVERIGE VLOEISTOFFEN

  Je mag één fles deodorant of parfum per persoon meenemen, mits de verpakking niet van glas is gemaakt.

  Licht ontvlambare vloeistoffen zijn niet toegestaan op de camping.

 • KOKEN OP DE CAMPING

  BBQs, gasstelletjes en open vuur zijn niet toegestaan op de camping. Er zijn voldoende foodtrucks op het terrein aanwezig om elke trek te overwinnen!

 • GROTE VOORWERPEN

  Om je Mysteryland camping ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, mag je naast je tent natuurlijk ook klapstoeltjes, kussens, dekens, opblaas voorwerpen en koelboxen meenemen.

  Let er op dat de toegangspoortjes van de camping 90cm zijn, dus dat je geen karretjes kan meenemen die breder zijn dan dat!

  Je mag ook een kleine opvouwbare paraplu meenemen, mits deze geen scherpe punt heeft. Opvouwbare selfie-sticks zijn ook toegestaan mits ze niet langer zijn dan 1m.

 • GELUIDSYSTEMEN

  We vinden het erg belangrijk om de buren van ons campingterrein tevreden te houden, en daarom is het niet toegestaan om harde geluidsapparatuur mee te nemen. Uiteraard zijn kleine speakers met een maximaal volume van 80 dB(A) op batterijen wel toegestaan.

 • ROLSTOELTOEGANKELIJKHEID

  Het festival terrein is zeer goed toegankelijk voor rolstoelen, maar onze campingterrein iets minder; dit bestaat namelijk uit een prachtig stuk groen grasland. Hierdoor is de rolstoeltoegankelijkheid zeer beperkt en raden wij het ook af om met een rolstoel naar de camping te komen. Geen zorgen; er zijn meer dan genoeg mooie hotels en bungalows vlak bij het festival terrein voor je eigen feestje!

Vervoer

 • PENDELBUS – HOOFDDORP STATION

  Op zaterdag en zondag rijdt er een non-stop shuttle bus service tussen station Hoofddorp en het festivalterrein.

  Voor beide festival dagen is een apart pendelbus ticket nodig, de tickets hiervoor zijn te koop in onze online ticketshop.

  De bussen naar het festival beginnen een half uur voor opening te rijden.
  Zaterdag – 10u30
  Zondag – 11u30

  De laatste bussen vertrekken zodra de laatste bezoeker het festival terrein heeft verlaten.

 • ANDERE BUSSEN

  Deel een party bus met je vrienden, kies voor gemak en plan je reis via Eventtravel.

  Event Travel heeft meer dan 300 opstap locaties door het hele land, en zelfs in Duitsland. Je kunt kiezen uit een retour ticket voor zowel zaterdag als zondag. Voor meer informatie, check eventtravel.nl.

  Organiseer je je eigen partybus? Meld je dan aan via deze link. Binnen 3 dagen voor het evenement wordt alle informatie naar je gestuurd via email.

 • TREIN

  Een van de makkelijkste manieren om op het festivalterrein te komen is met de trein. Plan je reis vooraf via ns.nl, of gebruik hun app.

  Op zaterdag en zondag rijden er de gehele dag pendelbussen tussen station Hoofddorp en het festivalterrein.

  Voor de bussen heb je op beide dagen een apart ticket nodig, deze tickets kan je in onze online ticketshop kopen.

  Zowel de bussen naar de camping als het festivalterrein starten een half uur voor de opening met rijden. De laatste bus vertrekt wanneer alle bezoekers van het terrein zijn.

 • FIETS (OF SCOOTER)

  Woon of verblijf je in de buurt? Dan is fietsen de beste en snelste optie. Volg de aangegeven fietsroute naar het festival (gebruik hiervoor Stelling, Vijfhuizen als je bestemming) en parkeer je fiets bij de daarvoor bestemde fietsenstalling bij ingang Noord (Stelling, Vijfhuizen). Fietsen welk worden neergezet in het Haarlemmermeerse Bos worden verwijderd!

  Woon je te ver weg om te fietsen? Op Hoofddorp station is een beperkt aantal OV-fietsen beschikbaar, deze zijn voor €3,35 te huur. Zodra de nacht voorbij is kan je je fiets weer inleveren bij het station, super simpel! Wees er wel op tijd bij, er zijn namelijk niet zoveel fietsen beschikbaar.

  Als je met de scooter komt, volg dan dezelfde instructies als de fietsers.

 • AUTO & PARKEREN

  Er is genoeg parkeerruimte in de buurt van het festivalterrein. Gebruik Stelling, Vijfhuizen als bestemming en volg de borden “Parking”. Let er goed op bij welke parkeerplaats je staat, deze borden moet je volgen als je weer naar huis gaat.

  Wij raden echter niet aan om naar Mysteryland te komen met de auto, vertrektijden na het festival kunnen tot wel 2 uur oplopen!

 • KISS & RIDE

  Als iemand je wegbrengt, gebruik dan Stelling, Vijfhuizen als je bestemming en volg de borden “Kiss & Ride”.

  Aan het einde van de dag, volg dan de borden naar uitgang Noord om weer bij de Kiss & Ride opgehaald te worden.

 • TAXI

  We raden het af om naar Mysteryland te komen met de taxi. Omdat er een beperkt aantal taxi’s beschikbaar is, kan het lastig zijn om er een te krijgen. Daarbij kan de taxi je niet ophalen op hetzelfde punt waar hij je heeft afgezet.

  Als je per taxi komt, gebruik “Spieringweg, Hoofddorp” als bestemming en zorg ervoor dat je bestuurder de Kiss & Ride borden volgt naar het festival.

duurzaamheid

 • GROEN FESTIVAL

  Mysteryland is een van de groenste festivals ter wereld en daarvoor hebben we zelfs een aantal prijzen mogen ontvangen:
  – Industry Green Certification ** (2012)
  – Industry Green Certification * (2013 en 2014)
  – A Greener festival award (2014)
  – EE Music Award (2015) (voor de hoogste vermindering in energie consumptie van alle Europese festivals)

  Dat is natuurlijk niet voor niets… Zo scheiden we al ons afval en recyclen we al het plastic op het festival, bieden we gratis kraanwater aan aan al onze bezoekers, het vlees wat we serveren is organisch en we hanteren een “Leave no trace principe” op ons festival terrein.

 • WATERBARREN

  Water is van iedereen, en daarom bieden wij het aan al onze festivalbezoekers gratis aan. Verspreid over het festival vindt je overal onze beroemde waterbarren waar je je beker of flesje gratis bij kan laten vullen. Ook verkopen wij hier onze welbekende waterzakken. Het water is niet alleen heel lekker, het bespaart ook nog eens een hoop plastic! Proost!

 • 10,000 HOURS

  Samen met de non-profit organisatie 10,000 HOURS nodigen wij elk jaar vrijwilligers uit om mee te helpen op de Mysteryland vrijwilligersdagen. Vanaf 2010 is er al meer dan 30,000 uren aan vrijwilligerswerk gedoneerd! Samen met andere festivals, artiesten en vrijwilligers ondersteunt 10,000 HOURS verschillende projecten om de meest kwetsbare groepen binnen de maatschappij te helpen. Meer informatie vindt je op www.10000HOURS.nl.

  Door samen te werken met 10,000 HOURS stimuleren we onze festivalgangers om vrijwilligerswerk te doen. Want, samen kunnen we een verschil maken!

 • DUURZAME ENERGIE

  Bij Mysteryland hanteren we een strikt energie beleid. We motiveren al onze crew, leveranciers en opbouwmedewerkers om te werken op een energie besparende wijze, om er zo voor te zorgen dat we Mysteryland zo efficiënt mogelijk opbouwen en runnen.

 • PLASTIC RECYCLE PROGRAMMA

  Al het plastic op Mysteryland wordt gerecycled. Dit is waarom er maar één soort plastic op het hele festival te vinden is. Dit maakt het recycle proces efficiënter en duurzamer.

 • LEAVE NO TRACE

  We voelen ons vereerd om jaar na jaar terug te mogen keren naar de prachtige groene omgeving van het Haarlemmermeer. Daarom hanteren wij een “leave no trace policy”. Dit houdt in dat elk bekertje, elke sigaret en elk stukje afval opgeruimd wordt wanneer het festival is afgelopen. Zo laten we het terrein brandschoon achter.

Gezondheid en Veiligheid

 • Celebrate safe

  Feest bewust en veilig! Net als voorgaande jaren kan je een Celebrate Safe stand vinden op ons festival. Je kan ze bezoeken als je vragen of hulp nodig hebt, ze zijn er om advies en hulp te geven waar nodig. Je kan de exacte locatie vinden op de floorplans en in onze festival app.

 • EHBO

  Tijdens het festival zijn onze EHBO helden dag en nacht beschikbaar om je eerste hulp te verlenen. Voel je je niet lekker? Je kunt altijd bij de EHBO aankloppen voor hulp. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze je ouders of de politie bellen; Hun grootste zorg is jouw gezondheid, dus aarzel nooit om ze om hulp te vragen!

 • ZERO TOLERANCE

  Vanuit de Nederlandse overheid is bepaald dat alle festivals in Nederland de “Zero Tolerance” regeling hanteren. Dit houdt in dat er geen soft-en harddrugs zijn toegestaan op het terrein.

 • MEDICATIE

  Het meebrengen van medicijnen is alleen toegestaan in combinatie met een doktersverklaring. De medicatie moet in een gesealde, originele verpakking zitten.

 • WAT MAG JE MEENEMEN?

  Je mag opblaasbare dieren, verkleedkleren, lege camelbags, persoonlijke camera’s, condooms, Go Pro’s, selfie-sticks (mits opvouwbaar), sigaretten, rol deodorant (geen spuitbussen, geen glas), opvouwbare paraplu’s en mobiele opladers meenemen.

  Twijfel je of je een specifiek voorwerp mee mag nemen? Je kan ons natuurlijk altijd een berichtje sturen via: info@mysteryland.nl of Facebook.

 • WAT MAG JE NIET MEENEMEN?

  Jouw veiligheid is extreem belangrijk voor ons. Daarom wordt bij de ingang van het terrein alles en iedereen gecontroleerd (inclusief bagage en tassen). Wanneer er iets wordt aangetroffen wat op onze ‘blacklist’ staat, wordt dit weggegooid. Let op! Bij sommige items kan je zelfs de toegang tot het terrein worden ontzegd.

  Het is niet toegestaan om wapens, scherpe of harde voorwerpen, glas of vloeistoffen mee te nemen naar het festival. Eten en drinken meenemen is alleen toegestaan op de camping en niet op het festival terrein. In verband met de veiligheid van de dieren op het terrein is het niet toegestaan om lachgas mee te nemen.

  Twijfel je over een bepaald item? Stuur ons gerust een Facebook berichtje of een mailtje naar info@mysteryland.nl.

 • KOLVEN

  Je kan bij de EHBO terecht voor een rustig plekje om te kolven. Helaas kan je de melk niet bewaren.

MINDERVALIDEN

 • ENTREE

  Door de vele verharde wegen op het Floriadeterrein is Mysteryland goed begaanbaar voor iedereen. Kan je niet via de reguliere entree naar binnen, of heb je speciale behoeftes? We hebben een aantal speciale faciliteiten om je hierbij te ondersteunen, mail ons gerust: info@mysteryland.nl

  Heb je assistentie nodig? Geen probleem, onze Mysteryland crew staat altijd voor je klaar!

 • TRANSPORT

  Heb je een parkeerplaats dichtbij de ingang nodig of wil je dichterbij de ingang worden afgezet? Vraag het gerust aan een van de hulpvaardige verkeersbegeleiders.
  Onze pendelbussen zijn goed begaanbaar voor mindervalide bezoekers.

  Vragen? Mail ons op: info@mysteryland.nl

 • TOILET

  Bij elke toiletgroep zijn speciale faciliteiten beschikbaar voor onze mindervalide bezoekers. Help je hulp nodig? Vraag gerust iemand van de Mysteryland crew om je te helpen!

Press

 • (SEMI-) PROFESSIONELE CAMERAS

  Goed om te weten: Het meebrengen van een een (semi-) professionele camera apparatuur is alleen toegestaan met een goedgekeurd persaccreditatie formulier.

 • ACCREDITATIE

  Het Accreditatieformulier voor Mysteryland 2018 is gesloten.

  Vragen? Neem contact met ons op via e-mail.